maanantai 29. lokakuuta 2012

Uggit käyttöön!


Heips! :) Nyt viikonlopun ja tämän päivän ajan on ollut niin lumista ja kylmää, että olen ottanut uggit käyttöön jälleen. Luotto-Converset eivät enää oikein hoida hommaansa, kun on lunta maassa ja vähän pakkastakin :D
Ostin nämä uggit viime talveksi. Ne kestivät hyvin koko talven paukkupakkasineen. Tietenkin näin vaaleilla kengillä saa aina vähän katsoa, että mihin astuu. Mutta ovat siis aivan mainiossa kunnossa, sekä tietenkin superlämpöiset. Varpaiden kohdalle tulee sellainen ryppy, mutta koska ''nahka elää'', sen saa hyvin helposti silottumaan pitämällä esim paria, mytättyä sukkaa kärjen sisällä aina, kun kenkiä ei käytä. Tässä teille tämän päivän, aika perus asu:
Kengät , UGG Australia
Farkut , kirppis
Rannekorut , H&M
Puuvillaneule , kirppis
Huivi , kirppis
Korvikset , Gina Tricot
Kokeilin kerrankin tehdä ponnarin sivujakauksella. Pikkuisen on epätasainen mutta ei se mitään :D
Suosittelen lämpimästi UGG Australia -kenkiä. Niistä myydään niin paljon kopioita ja feikkejä, että jos aikoo tällaiset hankkia, kannattaa ostaa ne jostain perus kenkäkaupasta (Andiamo, Aleksi 13, Kookenkä ym. tai varmasti luotettavasta nettikaupasta) Itse ostin nämä kengät Aleksi 13, ja silloin ne vielä sattuivat olemaan -20% alennuksessa :)

ps. meinasin tehdä teille sellaisen ''Päivän syömiset'' -postauksen, mutta siihen tarkoitetut kuvat katosivat mysteerisesti. Olisin kertonut teille vähän nykyisestä ruokavaliosta - ja valinnoistani. No, joku toinen kerta sitten :) Heippa!

17 kommenttia:

  1. Ihanat uggit, itsellänikin on mutta vaan feikit :p

    VastaaPoista
  2. Ihanat uggit, sopii sun tyyliis tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ne tuntuukin jotenkin tosi ''omalta'' :)

      Poista
  3. Toi päivän syömiset postaus kuulostaa kivalta! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä syksynä ruokavalioni on muuttunut monelta osin, voisin kertoa teille siitä vähän joku päivä esimerkiksi tällaisen postauksen ohella :) Katsotaan, jos saan tässä lähiaikoina aikaiseksi kuvata uudet kuvat :)

      Poista
  4. samaa mieltä kun eka anonyymi :) !

    VastaaPoista
  5. Hei, itse harkitsen ostavani vastaavat kengät, mutta mietin, että ovatko kovinkin liukkaat talvella? :D Olen nimittäin kuullut, että olisivat liukkaat, mutta en sitten tiedä puhuvatko ihmiset aidoistai vai niistä feikeistä :) Itse ihan aidot meinasin hankkia, vaikka lompakossa kirpasiskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerranhan se vain kirpaisee, vai? ;D Mutta tosiaan, minulla on kestänyt viime talven oikein hyvin, ja taas tänä talvena pääsevät kovaan käyttöön. Olen kuullut kehuttavan, kuinka hyvin Uggit kestävät. Ja siitä liukkaudesta.. Se herättää paljon keskustelua esimerkiksi netin keskustelupalstoilla. Luin pari hyvinkin dramaattista liukastumistarinaa, joissa mainittiin kyseiset kengät. Siksi itsekin harkitsin uudelleen, ostanko ne. Jotkut kuitenkin sanovat, että eivät ole tavallista liukkaammat. Nyt vuoden käytön jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että liukkaalla kelillä ihan mitkä tahansa kengät ovat liukkaat, olivat ne sitten uggit, tennarit tai nahkasaappaat. Ok, ehkä ne ovat ihan hitusen liukkaammat kuin jotkin talvikengät, koska pohjissa ei ole niin syvät urat. Mielestäni uggit eivät kuitenkaan ole mitenkään superliukkaat. Keli vaikuttaa niin paljon. (:

      Poista
  6. Aikas mageet noi uggit ku ei oo ihan sellaset tylsän tavalliset ku niis on toi nappi ja näi:D

    VastaaPoista
  7. voi kun olet taas suloinen! :)

    ps haluaisin niin paljon noi samaiset uggit, mutta oon liian nuuka sijoittamaan niihin tällä hetkellä - oonko kamala? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aino, samat sanat sinulle! :)
      Heh, et ole! ;D

      Poista
  8. paljonko maksoit nuista uggeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne olivat -20% joten muistaakseni noin 165 euroa :)

      Poista
  9. Minäkin suosittelen lämpimästi aitoja uggeja! Feikeissä ei ole mitään järkeä, menevät pilalle niin nopeasti eivätkä ole läheskään niin lämpimät/ihanat/tukevat :) Ja noista tavallisista kaupoista voi ostaa niitä missä lukee ugg, koska feikit ovat suomessa vain nimettömiä töppösiä. Netistä taas jos tilaa uggit ja niissä lukee että ne on aidot niin voivat silti olla feikit (jos siis on joku hämärä sivu) Terveellä järjellä selviää :D T. Ano lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki kaikille, jotka aikovat kyseiset kengät ostaa! :) Olet aivan oikeassa!

      Poista
  10. Hmmm mikähän mulle tuli, kun oon aina inhonnut noita karvatöppösiä ja nyt ne alkoi näyttämään tosi houkuttelevilta :D

    -Suvi

    VastaaPoista