perjantai 5. lokakuuta 2012

Tervetuloa viikonloppu!

Ihanaa, viikko viimein saatu päätökseensä! :D Tetissä oli todella mukavaa, ja pidin työstä paljon. Saimme myös hyvät ''arvostelut'' kuluneesta viikosta. Oli kiva, kun saimme tehdä kaikkea vähän haastavampaakin, kuten tänään pidimme 3. luokkalaisten enkun tunnit Katariinan kanssa kahdestaan. Pienet ala-asteelaiset ovat niin ihanan innokkaita ja tarmokkaita, vaikka esimerkiksi ääntäminen ei aina ihan sujuisikaan. Voi kunpa se ominaisuus ei häviäisi iän myötä, kuten usein käy.
Tämänpäiväisen, hyvin onnistuneen tanssitunnin jälkeen kipaisin Cittariin hakemaan alennusirtokarkkeja mulle, Lintsulle, Veeralle ja mammallekin vähän yllätykseksi :D Nyt on maha täynnä hyvää sienikeittoa, jota mamma oli tehnyt. On vihdoin aika vain istahtaa ja rentoutua irtokarkkien kanssa.
Tässä teille tämän päivän asukuva. Lähtiessäni heitin vielä huivin kaulaan ja lapaset käteen, kun ulkona alkaa jo olla niin kylmää ja koleaa, varsinkin aamuisin.
Kuvat oli otettava tällaisella peili -tyylillä, koska meillä ei ollut ketään kotona tullessani kotiin. Pääsin jo 12.

Kengät Barcelonasta
Gina Tricot Farkut , kirppis
Nude alustoppi , METRO
Vila nude pitsipaita , kirppis
H&M takki , kirppis
Korvikset , Gina Tricot
Rusettisormus Barcelonasta
Kengät :)

ps. Kävin eilen kosmetologilla ihon puhdistuksessa. Aluksi hän poisi iholta meikin, sitten höyrytti ihohuokoset auki. Hän levitti jotain geeliä naamaani, ja ultraäänijutulla ( :D ) rupesi käymään kasvojen ihoa läpi. Minulla oli silmissä sellaiset laput, niin en nähnyt kyseistä laitetta, mutta se tuntui vähän kuin karhealta pikkuharjalta. Se kivisteli hieman, mutta poisti tehokkaasti tukkeumia ja mustapäitä. Tietenkään kaikkia ei yhdellä kertaa saa pois, mutta todella paljon kuitenkin. Sen jälkeen hän pyyhki kasvoni desinfiointiaineella ja laittoi minulle laserlasit. Punaisella laservalolla ihon saa rauhoittumaan, ettei se jää punottamaan. Sitten kosmetologi laittoi minulle rauhoittavan kasvonaamion, joka sai vaikuttaa noin 10-15 min. Kun istuin superpehmeässä tuolissa, laput silmillä ja takanani 7½ tunnin yöunet edelliseltä yöltä, oli todella vaikeaa pysytellä hereillä. Kosmetologi hääräsi hiljaa omia hommiaan, ja meinasin oikeasti nukahtaa varmaan kolme kertaa :D Nipistelin ranteitani, että pysyin hereillä, haha. 
Lopuksi hän pyyhki kasvonaamion, ja levitti vielä voidetta iholle. Ihoni todella tuntuu nyt raikkaammalta! Hintaa koko hoidolla oli 29€, joten voisin toki mennä joskus uudestaankin! Suositus -aikaväli tällaisia hoitoja tehdessä on muistaakseni 1,5-2 kk.

11 kommenttia:

  1. missä kosmetologilla ?:) mäki haluuun ja tarviisin tollasta ! :p ja joo lempi, en tajua miten sun blogi voi olla aina näin ihana :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa Äänekosken Karvisella :) Hän on oikein mukava ja sosiaalinen kosmetologi :)

      Poista
    2. ja kiitos tosi paljon roosa !<3 :))

      Poista
    3. Miten sait ajan sieltä tai siis kävitkö kysymässä? vaii.. haluaisin ittekin käydä.

      Poista
  2. Mä oon suhtautunu aina vähän skeptisesti kosmetologihoitoihin siinä tarkoituksessa että pääsisi näpyistä eroon. Mulla ainoo konsti mikä on oikeesti tepsinyt on se että olen marssinu lääkärin vastaanotolle ja saanut reseptillä apteekista voidetta näppyjä vastaan. Tosi moni mun mielestä ihan suotta arkailee lääkärille menemistä. Reseptilääkkeet on usein tosi tehokkaita ja oikeesti tepsii hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa toissaviikolla sainkin reseptin tetrasykliini -kuuriin, joka kestää puoli vuotta :) Sain reseptin myös kuivattavaan voiteeseen, mutta sitä en ostanut vielä. Saa nähdä, tarvitsenko edes nyt kun minulla on ne lääkkeet :)
      Sain ystävältäni Senjalta lahjakortin ihon puhdistukseen, joten käytin tietenkin tilaisuuden hyväkseni! :)

      Poista
  3. Ihana asu postaus. Mulla tet-viikoon vielä ihan liian pitkä aia :(
    Haluisin käydä tollasella kosmetologilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tosi paljon! No höh :( Mutta onneksi aika menee nopeasti, kohta huomaamme jo olevamme kesälomalla, (ainakin toivottavasti) ;)
      Suosittelen lämpimästi! :)

      Poista
  4. Saisko Paavosta taas postauksen? Paavoa ei oo näkynyt pitkään aikaan, on ehtiny tulla jo ikävä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juu toki! :) Itseasiassa pesinkin Paavon toissapäivänä. Leikkasimme sen jalkakarvat ''syysmalliin'', joka helpottaa huomattavasti arkea. Pitkät jalkakarvat ja tällainen ihan mahdoton kurakeli on äärimmäisen huono yhdistelmä koiralle, joka käy kahdesti päivässä lenkillä :D

      Poista
  5. Oletko ajatellut käydä ihan ihotautilääkärillä? Tuo näyttää kovasti ihan aknelta, oma otsani oli samannäköinen. Silloin en jaksanut niin välittää asiasta enkä käyttänyt iholla mitään meikkiä jotta se ei tukkisi lisää ihohuokosia ja pahentaisi asiaa, mutta jälkeenpäin kyllä katsoo järkyttyneenä missä kunnossa oma iho olikaan. Eihän ulkonäkö kaikki kaikessa ole mutta on se hyvä iho mukava omistaa :) Jos siis kaipaat pelastusta ihollesi, en usko kosmetologien ja hyvien puhdistus- ja hoitorutiinien riittävän, näyttäisi että tarvitset ihan lääkekuurin ihon kuntoon saamiseksi :) Itse söin 3kk Oricyclin-kuurin, joka ei kylläkään auttanut. Aloitettuani e-pillerit minulla oli kaikki poissa jo kahdessa viikossa! :) Nykyään ei ole enää arpiakaan ja saan paljon kehuja ihostani, suosittelen siis lämpimästi, monet syövät e-pillereitä pitääkseen ihonsa kunnossa :) Mulla akne oli tosiaan otsassa, ohimoissa, poskipäillä, kaulassa, rintakehällä ja yläselässä. Nykyään ei jälkeäkään, kiitos e-pillereiden!

    VastaaPoista