sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Ranskalainen manikyyri wet n' wild -lakoilla


Moikka :) Tämä päivä on mennyt rennosti kotona. Olemme syöneet aamupalaksi pinaattilettuja, ja päivemmällä mamman tekemää munakasrullaa, sienikeittoa ja mustikkarahkaa.
Aamulla päätin kokeilla ranskalaista manikyyriä. (Tai ainakin jotain sen tapaista) :D Lakkasin aluslakan, ja yritin tehdä valkoiset osat vapaalla kädellä. No, ei onnistunut. Sitten vaan uudelleen aluslakka, ja teippiä apuna käyttäen uusi kärkien tekoyritys. Sekään ei oikein onnistunut. Lopulta tulin siihen tulokseen, että vapaalla, mutta vakaalla kädellä on paljon parempi tehdä kärjet, kuin teippejä apuna käyttäen. Paljon nopeampaa myös.
Tämä oli kuitenkin vasta ensimmäinen, tällainen lakkaukseni, joten ensi kerralla osaan sitten vähän paremmin..


Sekä wet n' wild megalast että wet n' wild Wild Shine osoittautuivat hyviksi. 
Pidän näiden lakkojen koostumuksesta, jonka ansiosta lakat levittyvät hyvin. Ne myös kuivuivat nopeasti. Vaaleanpunaisessa lakassa on käytännöllinen, leveä sivellin, kun taas valkoisessa puolet kapeampi. Tässä tapauksessa kapeampi sivellin oli kuitenkin parempi, koska kärjet on helpompi tehdä sillä :) Nyt vain jää nähtäväksi, kuinka kauan lakat kestävät kynsissä hyvinä, kun minulla ei ole mitään päällyslakkaa.
psssst.. täältä löydät esittelyni punaisesta Wild Shine -lakasta!

10 kommenttia:

 1. Wet n Wildilla oli jossain vaiheessa ihan loistava musta kynsilakka, hinta-laatusuhteeltaan paras ikinä, mutta en ole nähnyt sitä kaupoissa enää pitkään aikaan. Sääli :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmph, sepäs harmi :(
   Näissä tosiaan hinta-laatu suhde on kohdillaan. Tai ainakin niissä, joita itse olen testannut :)

   Poista
 2. Ompa hienon näköiset! :)

  sparkleoneveryday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. valkonen näyttää peittävyydeltään hyvältä, mut pakko sanoo et tosi kamalan näkösesti lakatut kynnet ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se unohtuikin mainita, että lakoissa on todella hyvä peittävyys.
   Kynsien malli on yleensä niin makuasia :D Itse pyrin pitämään kynteni aika pyöristettynä, mutta en halua niiden kapenevan liikaa kohti kärkiä. Nyt kun mainitsit, huomasin, että kuvakulma hieman hämää kynnen muotoa. Esim keskisormen kynsi näyttää levenevän ylöspäin, vaikka oikeasti menee aivan tasaisesti.

   Poista
 4. nuo valkoset osat on ihan liian leveät, jos katsot omien kynsiesi luonnollista ''valkoista'' osaa, niin sen on varmasti lyhyempi kuin nuo mitä olet lakannut. kynnet näyttävät pitemmiltä jos teet sen valkoisen osan kapeampana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tästä tuleekin aina paljon ihmettelyjä :) Tein lakan nimittäin juuri siihen kohtaan saakka, josta valkoinen oikeastikin alkaa. Olisin tietysti voinut tehdä siitä kapeamman, mutta yhdellä vaaleanpunaisella kerroksella olisi näyttänyt hassulta, kun oikea raja kuultaa läpi :D Ennen minulla oli paheena pureskella kynsiä, ja kun ne kasvoivat ''takaisin'', ne eivät ole enää kiinnittyneet ihoon jostain syystä. Siksi valkoisen raja alkaa niin alhaalta.

   Poista