lauantai 20. lokakuuta 2012

Eilisen shoppailut!

Tosiaan, joku tarkka sieltä huomasikin, että enhän minä lähtenytkään Helsinkiin :D Suunnitelmiin tuli nimittäin pieni muutos. Jäin siis kotiin, ja vain Veera lähti käymään Helsingissä. 
Eilen kävin kuitenkin Jyväskylässä mummon kyydissä. Tärkeintä oli löytää hyvät urheilurintsikat. Ja jep, löytyiväthän ne! Niin, ja toki vähän jotain muutakin..
Todella monet ovat suositelleen minulle Shock Absorber -urheiluliivejä. Kävin sovittamassa, ja ihastuin heti! Liivit todella ovat tukevat. Parhaat, mitä edes oli tarjolla liikkeissä, joissa kävin. (Ainakin minun mielestäni.) 
Vaikka hintaa näillä on parikymppiä enemmän kuin yleensä urheiluliiveillä, ei se haittaa. Maksan nimittäin mielelläni hyvistä urkkaliiveistä, koska ne tulevat minulla käyttöön ihan joka päivä.
Näissä liiveissä tukitaso on 4. 
Paras tukitaso on siis 5. Sen tason liivit ovat kaikkein raskaampaan urheiluun, ja etenkin juoksemiseen tarkoitetut.
Mietin vähän sellaisia lila-turkooseja (sama malli siis), mutta pädyin kuitenkin tällaiseen neutraalimpaan väriin.
Sovitin erään myyjän kanssa aluksi ympärykseltään hieman suurempaa liiviä. Se tuntui aika tukevalta, ja myyjäkin sanoi sen olevan hyvä. Päätin sitten ostaa sen. Maksaessani liivejä toinen myydä kuitenkin kysyi, että olinhan varmasti sovittanut niin, että laitoin hakaset kaikkein löysimmälle kiinni. No, enpä tietenkään :D 
Menimme sitten vielä uudestaan sovittamaan kokoa tiukempaa ympärystä. Huh, se vasta tuntuikin napakalta, mutta sellainen sen vaan pitää olla. Ostin sitten liivit tiukemmalla ympäryksellä, koska jos ne esim. hieman löystyvät käytössä, on niitä varaa kiristää. 
Ostin nämä Intersportista Jyväskylästä. Sattuivat vielä olemaan hieman alennuksessa, hintaa näillä oli siis 55,90€ Pakko vielä mainita, että Intersportissa oli todella mukavia, auttavaisia ja ammattitaitoisia myyjiä. Siellä oli mukavaa asioida. :)
Haha, naurattaa näin jälkeenpäin: Kiertelin tylsistyneenä keskustaa (yksin shoppaileminen on tylsintä ikinä.)
 Ajattelin, että käynpä tuossa JC:n liikkeessä. Sitten käännyin takaisin, en jaksakaan mennä. Sitten tein taas u-käännöksen, no kyllä minä siellä nyt nopeasti käyn. Vielä ovellakin ajattelin, että ihan turhaan, ei sieltä kuitenkaan löytyisi mitään. No, väärässä olin. 
Löysin JC:stä tällaisen täydellisen ihanan puuvillaneuleen. Voi että, mä olen niin rakastunut tällaiseen tummaan, poltettuun oranssiin. Se on mielestäni ihanin väri ainakin näin syksyllä.
Paita oli alunperin 43 euroa. Nyt se oli kuitenkin 15 eurolla, mikä ei ollut mielestäni ollenkaan paha 100% puuvillaa olevasta paidasta, joka on kaiken lisäksi maailman ihanimman värinen :D
Kävimme mummun kanssa vielä kirppiksellä. Sieltä löytyi tällainen Onlyn farkkutakki, josta aion tuunata ehkä liivin. Sitten juuri sitä ihanaa oranssia oleva kangaspala, josta teen itselleni varmaan huivin. Tulisi nimittäin aika paljon halvemmaksi tehdä huivi 0,80€ neulos-kangaspalasta, kuin ostaa valmis huivi 10-20 eurolla. Sitten vielä sellaiset verkkarit, joista teen shortsit. Näistä enemmän sitten, kun menen taas (uudistuneeseen) kellariimme ompelemaan ;)

ps. paidasta lisää kuvia in action tänään myöhemmin.. 

9 kommenttia:

  1. Älä tuunaa siitä takista liiviä, se näyttää hianolta tollasenaan !;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mietin vähän samaa, mutta sitten minun pitää vähintään kaventaa takin hihoja, koska ne ovat jotenkin niin jättimäiset :D

      Poista
  2. Toi neule on aivan ihana <3 Eikä hintakaan ollut paha :) Sulla on muutenkin aina hienoja vaatteita. Harmi, etten itse osaa ommella yhtä hyvin kuin sinä, itsetehdyt vaatteet ovat nimittäin usein kaikkein parhaimpia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :) Yleensä mietin aina niin kauan, ennenkuin ostan mitään. Tämän löytäessäni kuitenkin olin ihan varma siitä, että haluan sen :D Niimpä! Tuunaamalla ja tekemällä itse vaatteita saa sellaisia, joita ei takuulla ole kenelläkään muulla samanlaisia. Mutta kaikkea oppii, vai mitä? ;)

      Poista
  3. tykkäätkö käyttää yleensä alusvaatteina stringejä vai hipstereitä ?

    VastaaPoista
  4. Älä tuunaa takkia! :) Se on hieno noin. :)

    VastaaPoista
  5. Mitä mieltä oot siitä, että siskosi ostaa 120 euron huivin kun itse kuitenkin teet mielummin itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä rahatilanteeni ei salli 120 euron huiveja :D Maksaisin kyllä mielelläni hyvästä laadusta huivissa, joten joskus ehkä saatan sellaisen vähän kalliimman ostaakin.
      Minulla ei ole kovin hyviä käyttäjäkokemuksia H&M, Ginan, Spirit Storen ym. huiveista. Mielestäni niiden hinta-laatusuhde on huono, joten en ole valmis maksamaan niistä 15-25 euroa, kun voin tehdä samantapaisen itsekin :)

      Poista