maanantai 20. elokuuta 2012

Senjahan se olikin!

Heips vaan :) Viime viikonloppu meni Senjan kanssa! Hän sai kyydin tänne Äänekoskelle, joten päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen. Hän tuli lauantaina ja lähti tänään. Lauantaina menimme mökille, ja pelasimme meidän molempien suosikkipeliä, Menolippua. Uimme ja saunoimme useaan otteeseen. Ostimme myös paljon jätskiä, kuten asiaan kuuluukin! Sunnuntaina kävimme vähän ottamassa kuvia, jotta saimme hänelle profiilikuvan facebookkiin. Olipas kiva nähdä pitkästä aikaa! :)
Haha 100% samikset, multa puuttuu vaan tollanen hiuskukka, ja sen pois jättäminen oli aivan harkittu päätös :D
Senja on ihan blondi nykyään! :D Hänellä on todella kauniin väriset, paksut ja luonnolliset hiukset. Haha tunnistatteko, kumpi on kumpi? ;D
Siivekäs teki mahtavan ajoituksen (tai sitten se oli kuvaajani) :D Mielestäni tämän kuvan tunnelma toimii :)
Jou :D
Tähän väliin Senjalta saatu synttärilahja! Kiitoksia tosi paljon, tykkään! <3
  
Kuka Senja? 
Yksi parhaista ystävistäni! Olemme tunteneet 5.-luokalta asti. Aluksi meidän välit ei tosiaan ollut mitkään loistavat, mutta myöhemmin sain hänestä mahtavan ystävän :D Meidän ystävyydessä on erikoista se, että olemme niin samaa mieltä monista asioista. Jos jokin kuitenkin aiheuttaa erimielisyyksiä, puhumme ihan suoraan. Senjan mielipiteet ovat vaikuttaneet todella paljon omiini, ja päinvastoin. Meillä on tapana pohdiskella yhdessä kaikenlaista.Olen oppinut häneltä vaikka sun mitä ihan perus kotiaskareista elämään ja sen tärkeiden asioiden arvostamiseen. Koulussa olimme aina kuin paita ja peppu, mutta tänä vuonna Senja muutti Kalajoelle. Se ei kuitenkaan estä meitä pitämästä hauskaa yhdessä, syyslomalla nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti