torstai 2. elokuuta 2012

Epilaattori testauksessa

Tänään vihdoinkin sain aikaiseksi kunnolla testata Veeran ostamaa, Braun Silk-epil 7 -epilaattoria..
päivitetty myöhemmin, lue tuorein epilaattoriarvosteluni täältä
Tässä epiloitu käsivarteni ja epiloimaton käsivarteni. Heh, eron voi huomata. Minulla on aina ollut tosi pitkät käsikarvat, joten oli kiva päästä kokeilemaan miltä tuntuisi olla ilman niitä. Nyt käteni ovat ihanan pehmeät!

10 kommenttia:

 1. käsikarvathan on ihan normaalit, ei niitä mun mielestä tarvi edes ajella mutta siistiä voi jos ne häiritsevät paljon (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei ne minuakaan sillai häirinneet koskaan, ovathan ihan normaalit :) Oli kuitenkin ihan kiva kokeilla käsikarvojen epiloimista. :)

   Poista
 2. nyt tää ei liity asiaan yhtään, mutta alkoi vaan mietityttää ja olikin pakko kysyä: siis syötkö koulussa ihan normaaleja ruokia vai kasvis ruokia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu syön kasvisruokaa :) Meillä kotona liharuokia valmistetaan todella harvoin (ja niillä kerroilla liha on luomulihaa, eli hirvenlihaa isin kavereilta tai järvestä kalastettuja kaloja, kuten kuhaa.) Kesällä tosin olen muutaman kerran syönyt mökillä ''saunamakkaran''. Mutta nyt kun alkaa arki, niin alan taas syömään kasvisruokapainotteisesti. Normaalia kodin ja koulun kasvisruokaa :)

   Poista
 3. lempi voisistko tehä sellasii leipomis/kokkaus postauksiii.. ku kaikki mitä teet näyttääö IHANILTA!!!<3 uuuunamiii + oot ehkä kaunein ihmine kenet oon nähny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toki :) Teen lähes joka kerta tänne jutun, kun olen leiponut jotain. Nyt viime aikoina on vaan tullut leivottua aika vähän :)

   Poista
 4. Mä toivoisin kans lisää leipomispostauksia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä pian taas tule tänne ;)

   Poista
 5. Miks ajelet sun käsikarvoja ku ne on noi vaaleet? Ei kukaa jää nii tarkkaa sun käsiäs tuijottaa, et onko siinä ihokarvoja vai ei. (; Ja eikö se mee jotenki sillee, et jos ajelee (esim.) käsikarvoja, nii se karvan kasvu kiihtyy ja karvat paksunee?

  VastaaPoista