maanantai 13. elokuuta 2012

Kiitos kaikille

...tästä ihanasta päivästä :) Nyt en oikein enää jaksa alkaa valitsemaan tänne päivän parhaita paloja, mutta lupaan tehdä sen huomenna ;) Olimme mökillä koko päivän, juuri sellaiset synttärit, jotka halusinkin. Rauhalliset ja tietenkin ihanien ihmisten seurassa. Harmi vaan, kun Veera ei päässyt, mutta mehän ehditään juhlia vielä vaikka ensi viikollakin :D Ainahan me juhlitaan! Kiitos kaikille onnittelijoille täällä kotona, koulussa, mökillä, facebookissa, langan päässä sekä täällä blogissa. Ei minua ainakaan ole unohdettu tänään ;) Tässä yksi fiiliskuva mökiltä (Lempi ja litistynyt sydän), huomenna tulossa lisää!
Lähden siivoamaan huoneeni ja pesemään hampaat, öitä!<3

4 kommenttia:

 1. Moi Lempi! Oot puhunut muutaman kerran ihostasi, että tulee näppyjä joskus jne. Mä olen sua jo kohta kymmenen vuotta vanhempi (apua!), mutta iho reagoi myös herkästi. Oon kokeillu monia tuotteita, mutta nyt viimeisimpänä Neutrogenan Visibly Clear puhdistusainetta ja kosteusvoidetta. Tällasia pinkkejä väriltään. Tuli mieleen, että nää vois olla sullekin hyvä apu, nimittäin mulla helposti liian voimakkaat aineet taas sitten ärsyttää ihoa ja tuo sen kautta jotakin ihottumaa.
  Mukavaa syksyn jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) Kiitos paljon vinkistä. Olemmekin juuri ostaneet puhdistusgeelin ja kasvoveden, mutta voide on vielä hakusessa. Saimme muutamia näytteitä Vichyn kasvovoiteista. Katson, miten ne toimivat. Jos eivät,voisin harkita kyseisen tuotteen ostamista, pistän nimen muistiin! :)

   Poista