keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Viime päivien tekemisiä

Moikkamoi :) Tässä heräilin jonkin aikaa sitten, ja päätin tulla tekemään teille postauksen viime päivistä ja niiden tekemisistä :)
Maanantai-aamuna totesin, että Paavon turkki kaipaa pesua ;D Linnea käytti sen lenkillä, ja sen jälkeen vein Paven pesulle..
Paavo ilmeisesti miettii kaikkia mahdollisia pakoreittejä..
Huomatkaa Paven innostunut ilme :D
Yäk!
:D
Shampoo, huuhteleminen pois. Hoitoaine, huolellinen huuhtelu pois :)
Paavo on aina niin onnellinen, kun se pääsee suihkusta pois :D Se juoksee ympyrää ja touhottaa ihan hullun lailla. Voisin joskus kuvata siitä sellaisen pesuvideon, niin ymmärtäisitte, miten innoissaan se tosiaan on pesun jälkeen :D Nyt ei tullut kuvia mistään välivaiheista, niitä löydätte tarkemmin tästä postauksesta.
Puhdas Paavo ja sen palkinto ;D
Illalla Senja tuli meille yötä. Leivoimme hiivattoman pizzan :D Meillä ei nimittäin ollut minkäänlaista hiivaa, emmekä jaksaneet mennä kauppaan. Pizza onnistui kuitenkin hyvin, ja mamma sanoi sen olevan jopa parempaa kuin yleensä. Siinä oli myös se hyvä puoli, että ainakin minulla tulee vatsa aika helposti kipeäksi paljon hiivaa sisältävistä leivoksista yms. Sitten teimme myös ihania suklaamuffineita. 
Illalla käytimme Paavon pitkällä lenkillä, ja juttelimme yömyöhään..
Aamulla lähdimme käyttämään Paavoa taas :)
Sitten toimme Paavon kotiin, ja lähdimme urheilukentälle. Viime syksynä meillä oli koulussa kuntotesti, joka sisälsi 1500m juoksun. Juoksin siitä ensimmäisellä kerralla vähän päälle 8 minuuttia. Juoksun jälkeen totesin, että en kyllä ihan yrittänyt parastani. Onneksi sain juosta sen seuraavalla liikkatunnilla uudestaan niiden kanssa, jotka eivät edellisellä kerralla olleet mukana, nimittäin sain parannettua suoritustani lähes minuutilla :D
Nyt meillä on Senjan kanssa tavoite päästä alle 7 minuuttiin tämän syksyn testissä, ja siksi käymme yhdessä juoksemassa nyt ennen koulujen alkua, ja silloinkin muutaman kerran, kun koulut alkavat. Saa nähdä, miten käy. :)
Nyt ensimmäistä kertaa edellisen syksyn jälkeen juoksimme aika rauhallisesti, emme tehneet yhtäkään piikkiä tai mitään. Juoksimme 7.57. Siitä on hyvä lähteä pikkuhiljaa parantamaan aikaa :)
Venyttelyhetki :D
Sitten Senja lähti kotiin, ja minä ja Linnea päätimme pestä trampoliinin :D Meidän trampassa on nimittäin sellaiset pehmustetut reunat, jotka keräävät kaiken maailman roskia ja ällöä levää saumoihin ja rakoihin.
Käytimme mäntysuopaa, kahdenlaista harjaa, sekä onneksi käden ulottuvilla oli tällainen vesiletku Se helpotti hommaa huomattavasti.
Nyt tramppa on ihanan puhdas, ja varmasti kuivakin, kun tuolla paistaa aurinko, joten taidan tämän postauksen jälkeen lähteä hyppimään! ;D
Illalla kävimme vielä nopeasti mökillä uimassa ja saunassa :)
Tänä aamuna söin ihanaa aamupalaa: Mamman paistamaa pinaattimunakasta sekä takapihalta kerättyjä mansikoita kermavaahdon kera nam<3 Saa nähdä, mitä tämä päivä tuo tullessaan :)

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen aamupala! (:

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus taas! Sulonen Paavo ja kaunis omistaja! -Kira

  VastaaPoista
 3. uutta postausta ;)? oottelen joka päivä että saan lukea sun kirjotuksia, kun ne on nii ihania!<3

  VastaaPoista
 4. Saanko kysyä, että missä teillä on mökki?

  VastaaPoista