perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kellarissa..

Moikka :) Nyt Bella majailee meillä, ja siksi on ollut vähän hiljaista täällä. 
Olemme tehneet vaikka mitä: olleet mökillä, käyneet Jyväskylässä ja ommelleet paljon. Yöt olemme viettäneet kellarissamme, jonka aionkin  nyt esitellä teille :D Eikun siis kellarikierrokselle!
 Tässä oikea tilannekuva :D Kello noin 04.30 veikkaan..? Eilenkin valvoimme kellarissa puoli seitsemään asti.  Ei ollut kiva kun ihana siskoni Veera tuli repimään meitä ylös jo varmaan yhdeksän aikaan. ''Tytöt nyt heräätte paistamaan meille ne patongit!'' Johon Bella totesi: ''No enhän mä ole tässä vielä edes kerennyt nukahtaa...'' Nojaa, jokainen tyylillään :D
Tässä Lassi-luuranko :) Sain sen joululahjaksi isältäni kun olin 10. Jo pienestä pitäen olen ollut todella kiinnostunut ihmisen luustosta ja anatomiasta.
Ompelukone<3 Meinattiin jo säikähtää, kun tähän tuli sellainen outo vika heti ensimmäisenä yönä, kun aloimme ommella. Ompelukoneen korjausliikkeeseen oli kahden viikon jono ja korjausmaksu olisi ollut aika huima.. Onneksi kuitenkin kaikkiosaava tuttumme lupasi katsoa konetta, ja saikin sen heti samana päivänä korjattua :) Ihanaa!


Elfa-torni, jonka olen saanut täyttää kaikenlaisilla ompelujutuilla. Laatikostossa kankaat, langat, neulat, kaavat, ihan kaikki mitä tarvitsen.
SNEAK PEAK! Tulevasta asusta siis ;) Otin tuunattavakseni tällaisen kauluspaidan, jonka ostin kirpputorilta.
 Huomenna saatte nähdä millainen tästä tuli :)

3 kommenttia:

  1. Sinun ei auta siis kuin pyrkiä lääkikseen kun olet luurangonkin jo saanut!!

    VastaaPoista
  2. Ihana kun on tollanen erillinen tila missä näperrellä :) Tahtoo kans! :D

    VastaaPoista