torstai 19. heinäkuuta 2012

Saaressa


Moikka :) Toissapäivänä päätettiin Sinin kanssa mennä mökkimme lähellä olevaan saareen yöksi. Otimme teltan, makuupussit, lämpimiä vaatteita ja paljon ruokaa mukaan :D Menimme siis aluksi mökille, jossa kävimme saunassa ja uimassa. Sen jälkeen pakkasimme soutuveneen ja lähdimme kohti saarta..
Hilpeä :D
Menimme saareen, joka näkyy suoraan takanani kuvassa :) Pieniä ongelmia lukuunottamatta saimme veneen hyvin ''parkkiin'' rantaan.
Saaressa meillä ei ollut mitään ideaa, mihin laittaisimme teltan. Maa oli kaikkialla niin muhkuraista. Lopulta kuitenkin löysimme ihan hyvän paikan.(Oikeasti ei ollut vielä noin pimeää, salama vähän vääristää) ;D Pelastusliivikin vielä päällä :D
Niin hehkeänä yhden aikaan yöllä keskellä ei mitään. Huomatkaa pipo: Kyllä mun kelpaa. -Ei ainakaan päätä palellut nukkuessa :D

Siinä joskus puolenyön paikkeilla teltta oli pystyssä, ja otimme rennosti. Söimme herkkuja ja juorusimme :D Nauratti, kun teltta oli sellaisessa omituisessa ''alamäki''-kohdassa, ja valuimme liukkaiden makuupussien ja retkipatjojen kanssa koko ajan alas kohti ovensuuta.
Yöllä piti aika monta kertaa käännellä kylkeä hieman epämukavan alustan takia, mutta selkä ei kuitenkaan  tullut ollenkaan kipeäksi. Onneksi ei satanut vettä kertaakaan ollessamme saaressa :)

ps. lisää tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti