perjantai 2. maaliskuuta 2012

Terveisiä Hyvinkäältä

Moikkamoi! :) Kuten olette ehkä huomanneetkin, blogikin on nyt ollut hiihtolomalla. Olen  nyt siis täällä Hyvinkäällä Bellan luona. Ollaan tehty vaikka mitä kivaa. Helsingissäkin on tullut käytyä kolmesti, ja on shoppailtu kyllä joo :D Uggit oli ihan ykkösenä mun ostoslistalla, mutta niitä vaan ei löytynyt enää mistään :( Mutta ostan ne sitten ensi syksynä.
Cabella kissa <3 Kuva Bellan koneelta :)


Täällä on yksi komistuskissa Santeri, ja sitten vähän uudempi tulokas Cabella, joka itseasiassa juuri kiehnää tässä tietokoneen vieressä. Se on niin söpö, ja vilkas! Kun silmiään räpsäyttää, pikkuinen on jo ehtinyt kaappeihin ja laatikoihin, kerran astianpesukoneeseen. Ja näkisittepä kun Santtu ja Cabella juoksee täällä rallia. Itseasiassa tänään heräsinkin siihen, kun ne juoksentelivat Bellan huoneessa, ja ponkaisivat hyppyihinsä vauhtia mahani päältä..
Vähän on Bella täällä sairastellut (mahatauti :s) mutta ihan muuten on mennyt mukavasti loma. Tänään on siis viimeinen päivä täällä, ja ajattelimme tehdä ruoaksi tortillaa. Illalla teemme rentouttavat jalkahoidot ja käymme ehkä saunassakin :)


ps. Kuvaan Hesan ostokset heti sunnuntaina tai maanantaina! :)

2 kommenttia:

  1. Oi onpa ihana tuo kissa :) Harmi kun ugeja ei löytynyt ...D:

    VastaaPoista
  2. Quiiin: Niimpä<3 Sepä se, hankin ne sitten myöhemmin :)

    VastaaPoista