lauantai 10. maaliskuuta 2012

Minttunaamio

Heellouu! Joku kyselikin ihonhoitopostausta jo siellä. :) Ajattelinkin tänään kokeilla ja tehdä postauksen ostamastamme minttunaamiosta. Se on tarkoitettu sellaisille, joilla on ihonsa kanssa ongelmia. No okei, (Akneiholle) Mielestäni se vaan kuulostaa niin hurjalta. :D Kyseinen naamio on tilattu iHerb -sivulta.
Näissä kuvissa mulla ei ole lainkaan meikkiä, enkä ole muokkaillut kuvia yhtään :)
En oikein osaa sanoa, onko ihoni kuiva vai mistä tuollaiset pienet näpyt johtuu. Olen kokeillut vaikka sun mitä tuotteita, ihan perusmarketeista sekä apteekista. Itseasiassa nyt ihoni on ihan ok hyvässä kunnossa, joskus se saattaa olla paljon pahemmassakin.
Tässä naamio naamalla. :) Minulla ei nyt ole mitään sen erityisempiä ennen-jälkeen kuvia, koska muutokset olivat sellaisia, joita ei kuvassa oikein voi havaita. 

Totesin tuotteen olevan kuitenkin oikein hyvä. Se teki ihon pehmeän tuntuiseksi ja raikkaaksi. Se myös kuivatti näpyt aika tehokkaasti. Laitoin vähän ajan päästä, naamion pesun jälkeen kasvoilleni vielä kevyen, sekaiholle tarkoitetun voiteen. Uskon, että tämä tehoaa parhaiten sellaisina päivinä, jolloin ihoni on vähän ''rasvaisempi.'' 

ps. Teen nyt joku päivä tähän iho-aiheeseen liittyvän postauksen, jossa esittelen teille jokapäiväiset ihonhoitotuotteeni :)

5 kommenttia:

 1. sullahan on hirveen hyvä iho !

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus Lempi <3 :) Oot niin kaunis!

  VastaaPoista
 3. Miten sait ton sydämen tonne blogger merkin tilalle?

  VastaaPoista
 4. LEMPII. Oi olet niin söpö<3 niin mutta miten pidät ihosi noiin täydellisenä?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: No kiitoksia! :o :)

  Merenhelmi: Kiitti ihana Veeraseni<3 Itse olet :)

  Anonyymi: Menet aluksi sinne ''Blogin ulkoasu'' -paikkaan. Siellä on sellainen kohta kuin ''Favicon''. Menet sinne, ja liität koneeltasi kuvan. Muista, että kuvan pitää olla neliönmuotoinen, ja alle 100 kuvapistettä. Sinun täytyy siis mahdollisesti muokata kuvaa aluksi. Se onnistuu kätevästi esimerkiksi Picasan avulla. :)

  Anonyymi: No kiitoss ;D<3 Yritän hoitaa ihoani mahdollisimman hyvin käyttäen useaa ihonhoitotuotetta päivittäin. Meikkinä minulla menee mineraalimeikkipuuteri, joka on kevyempi kuin meikkivoide tai tavallinen puuteri, ja se ei tuki ihohuokosia :)

  VastaaPoista