sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kivaa kynsienlaittoa

Moikka taas :) Eilen Bella ja hänen vanhempansa toivat minut kotiin autollaan ja he olivat meillä yhden yön. Bellan kanssa käytiin tänään aamulla jumalanpalveluksessa, koska hän tarvitsi sellaisen leiman rippikoulupassiinsa. Päivemmällä innostuimme laittelemaan kynsiä, ja tässä vähän kuvia, mitä saimme aikaan kaiken sotkun lisäksi :D Illemmalla nukuin pikku päikkärit ja käytin reissussa olevan ystäväni koiraa lenkillä.
Tässä ensimmäisenä Isabellan joulukynnet :D No ei vaan, nää oli mun mielestä tosi kivat, ja itsekkin nappasin idean omaan lakkaukseen :)
Itseasiassa oikeasti Bellalla, ja minullakin oli käytössä sellainen kynsien keltaiseksi tuloa estävä aluslakka, mutta en ehtinyt ottaa siitä kuvaa. Bellalla oli käytössään myös oma päällyslakka, mutta minä käytin tuota Sally Hansen -läpinäkyvää lakkaa päällyskerrokseen.
Sitten Belluska löysi mun fimot..

.. ja teki hedelmäkynnet! :D

Sitten pari kuvaa mun barbikynsistä :D

ps. Tekisin nyt oikeasti innoissani postauksia, mutta pitää myös tehdä koulujuttuja (ja vois nukkuakkin vähän välissä..) :D
Huomenna mulla ei kuitenkaan ole mitään tanssia, joten suunnitteilla on vaikka mitä! Esittelen mun ostoksia, tämän -ja huomisen asun sekä teen sen toivepostauksen. Mutta öitä kaikille, palailen tänne huomenna uusien postauksien merkeissä! :)

6 kommenttia:

 1. aivan ihanat, noi hedelmäkynnet :>
  t.katsu :DD

  VastaaPoista
 2. Ihania kynsiä!:) Noi hedelmät varsinkin:)

  VastaaPoista
 3. Katsu: Kiitti söpöliini! Arvasin jotenki että voisit tykätä niistä :D

  Anna: Kiitos Anna! :))

  elisa: Kiitti! (:

  Anissa: Kiitos sinullekin :)!

  VastaaPoista
 4. Moi! mistä oot tilannu/ostanu noi strassit ? :) P.S ihania noi kaikki ja sun blogi on muutenki tosi kiva ja kerrohan veeralle terkkuja, senki blogii seurailen :))

  VastaaPoista