sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Projekti etenee

Moikka! Viikko on taas mennyt niin nopeasti. En ole postaillut, myönnän.. Haluaisin kovasti tehdä tätä blogia, koska pidän siitä, ja pääni on täynnä kaikenlaisia hyviä postausideoita. Nyt on kuitenkin ollut koulussa oikea koerysäys, ensi viikko vielä pitäisi jaksaa, niin sitten loppuu kokeet vähäksi aikaa. 
Tämä viikonloppu on muutenkin ollut hieman ikävä, enkä ole senkään takia tehnyt tänne oikein mitään. Haluan pitää blogini iloisena, ja kirjoitan silloin, kun hyvältä tuntuu. Ihanaa, että te lukijat aina jaksatte odottaa juttujani, vaikka välillä niitä tulee harvoin, ja välillä taas monta päivässä. :)
Lauantaina minulla oli poikkeuksellisesti tanssitunti. Sen jälkeen kävimme Veeran kanssa kaupassa, ja ostimme tortillatarvikkeita (ja vähän muutakin). Oli ihanaa syödä tortillaa taas ''pitkästä'' aikaa. Sisälle tuli smetanaa, homejuustoa, salaattia, ituja, juustodippiä, fetajuustoa, ananasta, tavallista juustoa sekä raejuustoa. Tortillat ovat aina niin hyviä! Sitten se on kiva, kun niitä jää yleensä yli, niin niitä voi syödä vielä muutaman päivän päästäkin, jos ei jaksa alkaa laittamaan ruokaa. Meillä tosin mamma tekee lähestulkoon joka päivä jotain ihanaa kasvisruokaa.


Eli homman nimi oli siis se, että teemme Katariinan kanssa koulussa isoäidinneliöpeiton ''Tää on mun juttu''' -käsityön lyhytkurssilla. Kova urakka joo, mutta jos saan tämän valmiiksi, uskon, että vaivan arvoinen. Arvioin vähän väärin neliöiden koon ja aluksi ajattelin että minun pitää tehdä niitä 54. Sitten laskin uudestaan.. 60. No mutta kyllä minä ne saan valmiiksi, nyt on kuitenkin jo 16! :D
9 + 1 (joka ei tullut kuvaan) vihreää neliötä ja 6 vaaleanpunaista. Tässä pienenä hankaluutena on se, että langat ovat hieman eri paksuisia. Vihreä on vähän ohuempaa, ja siksi vihreisiin neliöihin pitää tehdä aina 7 kierrosta, ja vaaleanpunaisiin 6. Mutta en usko, että sitä kovin paljoa edes peitosta huomaa.
 Tämä on otettu salamalla niin värit vähän vääristyy. Tässä siis neliöt eivät ole vielä yhdistettynä :)

8 kommenttia:

 1. Katoin jo sillon ku esittelit noi langat,et ton vihreen pitäs olla paksumpaa :) Neulon&virkkaan tosi paljon,niin toi lankojen paksuus ero laitto silmään.. onneks se ero ei oo ihan hirveesti,mutta ainahan se tuottaa ylimäärästä hommaa ku joutuu vääntään enemmän kerroksia :/

  VastaaPoista
 2. Teekö sä ollenkaan niitä turkooseja neliöitä.???? Ja kumpi teistä sitten pitää ton peiton kun se on valmis :) tuli vaan mieleen :) oot edistyny aika hyvin

  VastaaPoista
 3. Terhi:
  Niimpä, olet oikeassa. Hienosti huomasit paksuuseron, itse huomasin sen vasta tehdessäni ensimmäistä vihreää neliötä vaaleanpunaisten jälkeen. Onneksi se ei kuitenkaan ole mikään hillittömän suuri :)

  Anonyymi: Hups olenpas ollut epäselvä. Teemme siis molemmat omat peitot. Yhdistän neliöt ja teen sellaiset reunukset peittoon sitten sillä turkoosilla :)

  VastaaPoista
 4. S: hyvältä näyttää noi neliöt :) jaksaajaksaa! ;D

  VastaaPoista
 5. Ajaa joo mulle tuliki mielee sillee et jos teette yhteisen ni varmaa molemmat sit halusi sen ittellee ;D

  VastaaPoista
 6. Mulla on sulle haaste :) (toivottavast et oo tehny sitä)

  http://quiiin-blogi.blogspot.com/2012/03/tititiitidiihaaste.html

  VastaaPoista
 7. Moikka! Luin vanhempia postauksiasi ja esittely converseista kiinnitti huomioni. Mikä on tämä metro- tukkuliike tai missä se on? en ole ikinä kuullutkaan sellaisesta :)

  VastaaPoista
 8. Sini: Hih, kiitti :)<3

  Anonyymi: Jep, siitähän tulisi oikea kissatappelu. No ei vaan ;D

  Quiin: Jeps menen kurkkaamaan! :)

  VastaaPoista