keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Viikonlopun ihanimmat

Moi lukijat! :) Huh, vihdoin on kokeet ohi ainakin vähäksi aikaa :) Maanantaina mulla oli hissan koe, tiistaina enkun lausekoe ja tänään oli äikän koe :) Ihan hyvä mieli niistä jäi, meni siis mielestäni ihan hyvin, vaikken lukenutkaan kovin paljoa.. 
Mutta tässä ajattelin laittaa teille tällaisen (leivontaohjeen) tai no mikä lie, mutta kuitenkin :D Alunperin Sini opetti mulle miten näitä tehdään, ja tää on kyllä tosi hyvä ohje. Netistä löytyy samantapaisia  ohjeita aika paljon, jos haluaa tehdä jotenkin eri tavalla, tai muuten vaan erilaisia :)
Vaahtokarkkeja suklaaseen dipattuna :)
Elikkäs Euro Shopperin vaahtokarkkipussi (josta muuten jää aika paljon yli kun näitä herkkuja tekee) Nää pussit on kyllä kuitenkin kilohinnaltaan ehdottomasti kaupan valikoimista halvimpia :D Ja sitten fazerin sininen, joka on kauheeta sulattaa, kun tekis mieli vaan syödä se sellaisenaan :D (kannattaa siis ehkä varautua kahdella levyllä) hehe :D
 Sitten suklaan sulatus. Sulatan sen yleensä vesihauteessa, mutta jos on kiire niin suosittelen sulattamaan miedolla lämmöllä kattilassa (hellalla siis) tai sitten mikrossa :)
 T'ässä valmis suklaasula :p
Vaahtokarkit hammastikkuihin lävistettynä :D Sitten kun suklaa on sulanut, niin dippaat vaahtokarkit siinä. Karkin voi dipata vaikka vaan puoliksi (jolloin näitä valmiita karkkeja tulee enemmän) tai sitten ihan läpikotaisin, kuten minäkin tein :) Sitten laitat suklaata valuvat karkit leivinpaperille! ja viet ne vaikka pihalle tai jääkaappiin jähmettymään.
Namnamnam! Siinähän ne :) Näitten tekemiseen menee vajaa tunti, mutta pitää muistaa, että niiden kannattaa antaa jähmettyä kylmässä ainakin puoli tuntia.  

11 kommenttia:

 1. omnomnom alko tekemään mieli! :3

  VastaaPoista
 2. uuu vois kokeilla joku päivä (:

  VastaaPoista
 3. ihan älyttömän hyvännäkösiä, nam :p

  VastaaPoista
 4. meillä oli just viime viikonloppuna kaverin synttäreillä noita kun yksi antoi synttärisankarille lahjaksi:) ei tullut maistettua, mutta voisi lähiaikoina itsekkin yrittää väsätä:)

  VastaaPoista
 5. nam no näyttää kyllä tosi hyville ! ♥ Pakko varmaan kokeilla kuhan kerkee :>

  VastaaPoista
 6. uuu näyttääpäs hyviltä (; pitää kokeilla joskus!

  VastaaPoista
 7. Oi nam! Mä tarvitsisin kyllä ehdottomasti kaks suklaalevyä, kun en malttaisi millään olla tarkistamatta, ettei suklaa oo menny huonoksi. :D

  VastaaPoista
 8. oi vitsi vähänkö hyvän näkösiä ! :D

  VastaaPoista
 9. löysin tän sun blogin ja ai että kun sulla on ihania vaatteita!! ja oot muutenkin tosi kaunis (:(: täytyy kyllä alkaa seuraan tätä (Y)

  VastaaPoista
 10. Nam! Pitäs varmaan joku päivä kokeilla. :)

  http://iiris-mylife.blogspot.com

  VastaaPoista