lauantai 18. kesäkuuta 2011

Leveälahkeinen löytö

Mooii kaikille! :) Melkein jo 2 viikkoa lomaa mennyt, voi kamala kun aika kiitää! Tänään en ole oikeastaan tehnyt mitään kovin erikoista, paitsi leivoin pari pizzaa, jotka tein leivinpaperin sijaan voipaperille.. (Vahingossa!) Ja voittekin arvata miten kävi. Eilen ja toissapäivänä kävin kirppiksillä, ja löysin joitain vaatteita. Lisään niistä kuvia sitten kun ovat tulleet pesusta :) Nyt illalla kuitenkin napsittiin Veeran kanssa joitain asukuvia, joten tässä niitä nyt sitten:

ps. kuvissa yksi uusimmista löydöksistäni, korkeavyötäröiset farkut..
Mulla on kyllä entuudestaan jo yhdet korkeavyötäröiset farkut, mutta taidan antaa ne ainakin välillä äidille käyttöön kun ne ovat hänelle niin hyvät :D
Ja nyt tietysti joku ajattelee siellä että kamalaa, leveälahkeiset, mutta itse olen ainakin sitä mieltä, että nuo leveät lahkeet ovat oikeastaan ihan kivat. :) Ainakin noissa housuissa. En haluaisikaan noiden olevan pillit, nuo leveät lahkeet tuo sellaista persoonallisuutta noihin farkkuihin :)
Paita , kirppis 1€
Farkut , kirppis 3€
H&M rengaskorvikset , H&M 3-4€
Lompakkolaukku , kirppis 1€
Line collection - tolppakorot , kirppis 2€

5 kommenttia:

 1. Nuo leveät lahkeet sopii sulle kyllä todella hyvin. Itse en laittaisi (no okei ei saa sanoa "ei ikinä") päälleni leveitä lahkeita, koska tyyliini ei se sovi, mutta sulla näyttää kivalta! :)

  Mites sä nyt voipaperille pizzat leivoit? :D

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat farkut! :) Noi leveät lahkeet käy hyvin noihin ja sopii sulle!

  VastaaPoista
 3. milli: Kiitti :) hehe, never say never :D
  ja tosta voipaperijutusta, mä vissiin automaattisesti aattelin sen olevan leivinpaperia, kun se oli niin sen näköstä :D
  Hanna: Kiitos paljonn! :)

  VastaaPoista
 4. ompa tosi upeat housut! ja leveät lahkeethan on tulossa taas muotiin;). mistä kirppikseltä löysit? :)

  VastaaPoista
 5. kyllä mun mielestä leveälahkeiset housut on kivoja, kunhan osaa käyttää niitä oikeiden vaatteiden kanssa. ja sä osaat :D

  VastaaPoista