tiistai 14. kesäkuuta 2011

5 Lempin lempihajuvettä

Eli tässä mun 5 suosikkihajuvettä ja kommentteja niistä:
Molemmat tommy hilfiger tommy girl -hajuvesiä. 
Oikealla puolella olevassa summer cologne -hajuvedessä on mielestäni jotenkin koukuttavan ihana tuoksu. Ihollakin tosi raikkaan tuoksuinen ja siinä on ehkä ihan tosi hieman sitruunamaista aromia. Nimensä mukaan, kesätuoksuksi sopii mainiosti.
Vasemmalla puolella olevan cologne -hajuveden saimme juuri lahjaksi äitini ystävältä Päiviltä. Tuon toisen tommy girl-hajuveden tapaan, tässäkin aivan ihana tuoksu. Tosi tyttömäinen ja raikas. Ennen kuivumistaan haju on hieman omituinen ja pistävä, mutta kun se kuivuu iholle tai vaatteeseen, siitä tulee ihan taivaallinen. Molemmat ''tommyt'' tosi hyviä, ei imelyydellä pilattu, suosittelen!

Tämä Dolce&Gabbana Light Blue -hajuvesi on oikeastaan äitini, mutta hän on antanut sen minulle käytettäväkseni. Kuuluu ehdottomasti parhaimpien joukkoon! Tuoksu ei ole niin vahva kuin esim noissa tommy hilfigerin tuoksuissa. Iholla tämä tuoksuu hieman mandariinilta :D Tähän tuoksuun ei kyllästy helposti, suosittelen tätäkin lämpimästi.

Morgan de toi My morgan -hajuvedessä ensimmäisenä silmään osuu tietysti ihana pullo, jossa on söpöt kuvioinnit. Ulkonäkö kertoo jo paljon sisällöstä. Kukkamainen ja tosi tyttömäinen tuoksu. Ei ehkä kovin ''aikuismainen''. Sopivasti hieman imelä, mutta ei liian.

Tämän Elizabeth Arden Green Tea -hajuveden sain joululahjaksi Veeralta ja mammalta. Ihanan riittoisa pullo ihanaa hajuvettä! Tämä hajuvesi ei ole mielestäni imelä, aika erikoisen tuoksuinen nimittäin. Erikoisen, mutta hyvän. Nimi ''Vihreä tee'' kyllä vähän kuvastaa tätä tuoksua. Ikään kuin teen tuoksu, mutta raikkaampi ja enemmän hajuvesimäinen.


Tässä ovat sitten kaikki.Toivottavasti arvosteluista saa jotain tolkkua, tuoksua kun on niin vaikeaa pukea sanoiksi.
ps. hajuvedet eivät olleet missään parhausjärjestyksessä, olisi mahdotonta sanoa parasta, kaikki kun ovat niin erilaisia. :)

3 kommenttia:

  1. Voi kiitos :) Tervetuloa lukemaan :D Tommy Girl ja Dolce&Gabbana Light blue on aivan ihanii :)

    VastaaPoista
  2. upeita ! :) itse tykkään käyttää myös Tommy Girl ja My Morgan tuoksua :)

    VastaaPoista