keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Paras tuliainen ja päivän kuulumisia

Heips! Olipas tänään kivaa herätä kun oli edes vähän valoisampaa, onhan tänään aurinkokin pilkahdellut jo muutamaan otteeseen, eli eiköhän se keli ole paranemaan päin ;) Mulla oli kyllä tänään oikeastaan aika hauskakin herätys, kun Paavo oli varmaan puoli tuntia vain istunut sohvan vieressä (nukuin siis sohvalla viime yön) ja murahdellut sillei hassusti joka 3 sekunnin välein :D Oli suorastaan liikuttavaa, miten iloseks se tuli kun se huomas että heräsin. Hassu koira <3 Melkein suoraan noustuani ylös lähdin käyttämään sitä kunnon aamulenkillä. Nyt iltapäivällä olen kerännyt kasveja siihen kauhujen kasvikansioon, joka on oltava ensi jouluun mennessä kokonaan valmis.. Käytiin myös toiseen kertaan lenkillä, mutta Sinin ja Kamun kanssa. Nyt sitten odottelen että Veera, mamma ja Linnea tulee mökiltä, niin läksin sitten Sinille yötä :)
Tämän Guess -merkkisen laukun ja lompakon sain mammalta tuliaiseksi Las Palmasista viime talvena. He kävivät Guessin liikkeessä, jossa oli meneillään alennusmyynnit, ja tälle laukulle  jäi hintaa alennuksen jälkeen noin 50-70 e (ovh. 150 e) ja lompakolle noin 20 e (Ovh noin. 50 e)
Tykästyin  kyllä sataprosenttisesti tähän ihanaan settiin ;D <3

5 kommenttia:

 1. mullakin on pari guessin laukkua ja lompakkoo ja tykkään sikana!

  VastaaPoista
 2. tosi kivan oloinen blogi sulla ja ihanat noi guessin tuotteet! :)

  +kiva banneri sulla :)

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. http://more-than-dreams.blogspot.com/

  luin tota sun blogias taaksepäinki ja vaikutti kyllä tosi hyvältä! oot tehny aivan mahtavia löytöjä kirpparilta, ihastelin niitä vähä pitempääkin.. Linkkasin toho ylös mun blogin jonka alotin muutama päivä sitten! Lue ihmeessä ja kerro mitä tykkäät ensi vaikutelmasta :)

  VastaaPoista
 4. Essi: Nii ne on kyllä ihania ;D!
  Saara: Kiitti hirveesti! :) ja meen kattoo!
  Minka: Heh, kiitti ;D
  Sanna: Kiitti :) ja juu meen kattoon sun uutta blogia! :)

  VastaaPoista