keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Aurinkoa, sadetta, aurinkoa, sadetta ..ja raitoja

Moikka! :) Tuskimpa edes yritän keksiä surkeita tekoisyitä, miksi en ole kirjoittanut tänne taas vähään aikaan.. :D Tässä nyt kuitenkin päivän kuulumisia sun muuta mukavaa.
Tänään on ollut ihan hauska päivä, koulullamme oli ysien kahvitustilaisuus, jossa tarjoiltiin kakkua, mehua, teetä ja kahvia. Päivän päätteeks mekin saatiin palat kakkua ja mehua. :P Päivemmällä Alex ja Anette tuli käymään, ja ne heitti meijät kaupungille veljeni Alexin hienolla avoautomersulla :) Sillon mä todellakin päätin että haluun joskus samanlaisen! ;D Käytiin kirppiksellä, ja sen jälkeen kaupassa. Tultiin kotiin juuri sopivasti ennen älytöntä kaatosadetta. Ukkostikin aika paljon, ja ukkostaa kyllä vähäsen vieläkin. Ihanaa kun huomenna ei ole koulua, me saatetaan Veeran kanssa ottaa nyt kuviakin illalla. Tässä päivän asu:
Gina Tricot raitapaita , kirppis 1€
Laukku , kirppis 2-3€
Only korkeavyötäröiset housut , kirppis 2€
All Star Converset olivat -50% alennuksessa hintaa jäi noin 35€
 ++ Päivän ostoksia: 2 kaksoisneulaa, toinen stretch-kankaalle tarkoitettu, ja neulojen väli noin 4mm. Ostin sen Suoteks - liikkeestä ja hintaa neulalla oli 6.45€ Oikealla puolella olevan neulan sain mummolta ja siinä neulojen väli on pienempi.

3 kommenttia:

 1. Kommentoit joskus vuonna nakki ja kirves mulle koonettiin, että musta tulee mieleen ihan joku luonnonlapsi tms. Löysin sun blogin pari päivää sitten ja tää vaikuttaa tosi kivalta! Jään seurailemaan! :)

  ps. En tiedä, miten toi mun alkuselostus liitty siihen että jään seuraamaan sun blogia. :D

  pps. oot tosi kaunis! (:

  VastaaPoista
 2. sul on muuten aikakiva blogi, mutta seuraaminen lopahtaa kohta koska tulee niiiiin harvoin uusia päivityksiä! kun pitää blogia nii pitää muistaa kirjotella että lukijat pysyy ;)

  VastaaPoista
 3. Essi: Kiitoskiitos ja kiva jos jäät seuraileen (: !
  linnea: Jep, myönnän, oot ihan oikeessa :D Oon nyt ollut vähän laiska näitten postauksien kanssa, ja yrtitän jatkossa tehdä juttua useammin (:

  VastaaPoista