lauantai 29. kesäkuuta 2013

Päivän löydöt! :)


Moikkelis! :) Eilen olin koko päivän Jyväskylässä mamman, Linnean ja Sinin kanssa. Kiertelimme (tavalliseen tapaan) kirppiksiä, ja iltapäivällä kävimme keskustassakin. Söimme siellä, ja kiertelimme muutaman vaatekaupan sekä keskustan itsepalvelukirppiksen. Kävimme muuten syömässä Mc Donaldsissa, ja tilasin itselleni kasvis Feast-aterian gluteenittomalla hampparilla. Voin suositella, haha! Se oli tosi hyvä :D Mäkkärissä saa ihan minkä vain hampurilaisen gluteenittomalla sämpylällä, eikä se maksa erikseen. Se on ihan kiva juttu :)
Mutta asiaan.. Eilen löytyi vaikka mitä kivaa! Nyt esittelyssä päivän parhaat: 
Huom. monissa kohdissa olen pyöristänyt hinnat (eli noin..) koska useimmat vaatteista on ostettu 4€/kg kilohinnalla kierrätyskeskuksista, niin ihan tarkkaa hintaa on vaikea sanoa :)
Ensinnäkin, farkkuja. Olen viime aikoina ollut vähän ahdistunut heikosta farkkuvalikoimastani :D Monet ovat jääneet vähän pieniksi tai eivät muuten vaan enää istu lainkaan. Eilen asiaan tuli muutos! :D En tiedä mistä se johtui, mutta melkein joka kirppikseltä löytyi jotkut kivat farkut (tai paritkin)! Kaikki maksoivat 1-3 euro/kpl. 
Tällaiset punaiset farkut ovatkin ihan uusi tuttavuus vaatekaapissani.. Lisäksi löytyi parit vaaleat farkut, yhdet kivipestyt sekä mustat Vero Modan farkut. Minulla oli aiemmin ihan samanlaiset mustat farkut, mutta ne jäivät vähän pieneksi. Nyt siis löysin ihan samanlaiset Vero Modan farkut, mutta vähän isompina, jes! :D
Sitten mamma bongasi kivat Niken Dri fit -urheilu/tanssihousut ja itse löysin aivan käyttämättömän urheilutopin. Hassu juttu, ostin nimittäin täysin samanlaisen ja samankokoisen keväällä, mutta eri värissä. Intersportista. Mietin silloin tätä väriä, mutta onneksi en ostanutkaan sitä. Tämä nimittäin maksoi vain noin 0,50€. Itse maksoin samasta, mutta mustana 20 :D
Löysin Linnealle tällaiset Niken kengät, 2€
Ja itselleni yhden Lindexin neulepaidan 0,50-€
Yksi Gina Tricot perustrikoopaita punaisena, noin 0,50€
H&M toppi, jossa on selässä vetoketju, 0,50€
Sini löysi minulle tämän ihanan värisen paidan, hintaa sillä oli vain 1€ Sini kyllä tietää hyvin vaatemakuni :)

Sitten Sinin ostoksia:
Söpöt kukkatennarit, 2€

Niken Dri fit -urheilutoppi, hintaa 0,50-1€
Turkoosit shortsit/caprit, 1-2€
Sini löysi kirppiksiltä myös muutamia kivoja housuja, näiden hinnoista en ole varma :)

Ja Sinin huippulöytö! Nahkaiset korkeavartiset Converset, 2€ Yksi niitti näköjään pudonnut, mutta muuten kengät olivat kuin uudet :)

Näiden lisäksi me molemmat löysimme kirppiksiltä muutakin pikkujuttuja, joitain paitoja yms.  Sini löysi myös pari elokuvaa.
Oli siis hyvä päivä löytöjen suhteen :)
Minun ainoa ''uutena-ostokseni'' :D H&M oranssi kaarituellinen bikiniyläosa.Olen nyt kierrellyt vaikka kuinka monia kauppoja läpi hyvin istuvien, kivannäköisten bikiniliivien löytymisen toivossa.. Lopulta löysin nämä. Pidän näistä paljon, vaikkeivat nämä ehkä olekaan ihan ne unelmien bikinit :D Yläosa kuitenkin istui oikein hyvin ja väri sopii minun vaaleaan ihonväriini kivasti. Bikinien kultaiset yksityiskohdat ovat hauska lisä simppeliin malliin. En siis ostanut lainkaan alaosaa, pian saattekin ehkä kuulla hyvän diy -idean bikinin osien yhteensopivuuteen :D 
Sitten Katriinan kaupalta saamani hieno setti, Lacosten vihreä paita ja Hollisterin farkut. Kiitos vielä kerran Virpi :)
Sitten päivän kohokohta! ;) Supermakeet Ash-merkkiset tennari-korkkarit, jotka sain Katriinan kaupalta, Virpiltä! Nämä ovat niin mua :D Sen lisäksi, että kengät ovat  hienon näköiset, ovat ne myös todella hyvät jalassa. En ole koskaan kävellyt näin mukavan tuntuisilla korkokengillä.
Odotan niin innolla sitä, että pääsen luomaan kivan asun kenkien kaveriksi. Minulla onkin jo mielessä yksi juttu, mutta siihen tarvitsee vähän aikaa -ja ompelukonetta ;) Joka tapauksessa, pian varmasti asukuvia, joissa kengät ovat osana asua.
Uusi paita ja farkut :) 

Sellaisia löytöjä :) Tänään suunnitelmissa on ehkä käydä kaupungilla, ja päivemmällä menemme Sinin kanssa uimaan, ja menen heille yöksi. Mutta jeps, viettäkäähän mukava päivä. Ainakin keli näyttää ihan mahtavalta!

30 kommenttia:

  1. ihania löytöjä! ja oikeesti aivan huiput noi korkokenkätennarit!! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä päivä löytöjen suhteen! :) Niimpä ne ovat niin kivat!<3

      Poista
  2. pikkasen upeita oot löytäny !! :) tuu taas munkin kanssa jokupäivä kiertelemään :)) ja noi korkkarit on makeet, pakko sanoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi thanks whale<3 Joo mennään heti kun vaan mahdollista!! :)

      Poista
  3. Mikä toi kierrätyskeskus niiku on? Myydäänks siellä kaikki vaatteet kilohinnoilla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kierrätyskeskus on nimeltään EcoCenter. Suurin osa myytävistä vaatteista myydään 4€/kilo (olin vahingossa laittanut tuohon että 3€/kg mutta korjasin sen juuri:)
      Jotkut harvat vaatteet on hinnoiteltu yksitellen, mutta 99% vaatteista ja tekstiileistä on siis kilohintaan.

      Poista
  4. Ootko sä kasvissyöjä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrin syömään mahdollisimman kasvisruokapainotteisesti. Syön silloin tällöin luomulihaa, kuten hirvenlihaa, mutta pyrin korvaamaan lihan ruokavaliossani erilaisilla kasvikunnan tuotteilla. Koulussa minulla on kasvisruokavalio. Periaatteessa kuitenkin ''syön jos tarjotaan'', mutta meillä kotona ei valmisteta liharuokia lähes koskaan. Kyse on sekä eettisistä arvoista, että ympäristön huomioon ottamisesta :)

      Poista
  5. Ihan huippulöytöjä, varsinkin noi urheilutopit! 0,50e ei oo kyllä paha sijoitus ollenkaan :))

    VastaaPoista
  6. ÄÄÄ, apua!
    Miten ihmeessä onnistut AINA löytämään kaikkee ihanaa kirppiksiltä! :) Voisin käyttää noita kaikkia ite, ihan valehtelematta.
    Ite oon ehkä maailman surkein kirppistelijä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos<3 Kirppistenkin penkomisessa harjoitus tekee mestarin :D -ja kärsivällisyys ;D

      Poista
  7. Hienoja löytöjä, edullisesti! Noihin tuttuihin shortseihin kiinnitin erityisesti huomiota. Taitavat olla SYKE 100 -voimistelutapahtumasta vuodelta 1996. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha enpä itse olisi tiennytkään shortseista tuollaista juttua ;D Kiitoksia :)

      Poista
  8. miten sulla on noin paljon lukijoita D:? missä sä tätä mainostat :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole mainostanut blogiani oikeastaan missään :)

      Poista
  9. Missä kirppiksillä sä yleensä käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äänekoskella käyn Patina&Palttoo-kirppiksellä sekä Upendo-hyväntekeväisyyskirppiksellä. Jyväskylässä sen sijaan suosikkejani ovat keskustan Centrum-kirppis sekä Hakkutien ja Kankitien kierrätyskeskukset :)

      Poista
  10. Upeita löytöjä :)
    Itsekin löysin tuollaiset viininpunaiset farkut Kuopiosta lauantaina :D
    Lisäksi löysin ympäristöystävälliset kengät ja shampoon, niistä lisää blogissani...
    Olen varmaankin saanut joitakin vaikutteita sinulta, koska ekologisuus on muodostunut minulle koko ajan vain tärkeämmäksi :)) Mutta se on ihan huippujuttu ja hyvä suunta elämälle :3 Onneksi tunnen sinut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitoksia<3 Sen väriset farkut ovat kyllä kivoja! :)
      Ostoksesi olivat kyllä ihan huippuja! :) Voi että kiitos paljon kauniista sanoista, samoin<3

      Poista
  11. Tosi hyvin istuu noi farkut sulle ! :) käytätkö muuten yleensä stringejä housujen alla ettei rajat näkyis ?

    VastaaPoista
  12. Ihania löytöjä! Sinin löytämä paita, Lindexin neule ja H&M:n toppi oli mun suosikit:)

    VastaaPoista
  13. kivoja löytöjä,mut toi lacosten paita ei aito :) https://www.google.fi/search?q=ral%20lacoste%20fake%20lacoste&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48572450,d.bGE&biw=1024&bih=677&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=KLjSUaPwI4TV4AT484CYCg#um=1&hl=fi&tbm=isch&sa=1&q=fake+lacoste&oq=fake+lacoste&gs_l=img.3..0l6j0i7i30l3j0i30.10861.10861.0.11121.1.1.0.0.0.0.120.120.0j1.1.0...0.0.0..1c.1.17.img.qGTFOXIPSwA&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48572450,d.bGE&fp=fde0028745891f87&biw=1024&bih=677&facrc=_&imgdii=_&imgrc=cnRSQatUf9X1tM%3A%3Bae0kLyziyL6onM%3Bhttp%253A%252F%252Fi223.photobucket.com%252Falbums%252Fdd98%252Fkht617%252Flogo.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fforums.ebay.com%252Fdb2%252Ftopic%252FReviews-Guides%252FHow-To-Spot%252F2000429395%3B1024%3B1002

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on takuuvarmasti aito, tuntien henkilön, jolta sen sain :)

      Poista
  14. Upeita löytöjä! Noi kengät on ihanat!!! <3

    VastaaPoista