torstai 27. kesäkuuta 2013

Auringonpaistetta ja täydellinen mökkimekko


Heips! :) Viime viikonloppuna oli todella lämmintä <3 Olimme Sinin kanssa mökillä, ja hän otti minusta vähän kesäisiä kuvia mökkirannassamme:
Haha, mun nuttura näyttää ihan croissantilta :D
Globe Hopen pehmeää kangasta oleva, löysöhkö ja raikkaan värinen mekko sopii täydellisesti mökillä olemiseen :)
Taskut on tehty luultavasti vanhasta miesten kauluspaidasta :)
Viihdyimme laiturilla monta tuntia lukien, pelaillen ja jutellen<3

// Tänään olen uinut kaatosateessa, ihaillut ukkosmyrskyä, keräillyt taivaalta tulleita rakeita, tanssinut kaatosateessa, säikähtänyt ehkä pahimmiten koskaan, nauranut ihan älyttömästi, syönyt puolikkaan Ben&Jerry -jäätelön (Caramel sutra -makuisen), ottanut kuvia ja ollut iloinen. Olin tänään Ilonan kanssa, hän on kyllä todella iloista seuraa ;) 
Huomenna menemme Sinin kanssa Jyväskylään. Kiertelemme kirppiksiä ja käymme myös keskustassa. Viime reissulla ei oikein lykästänyt bikinien suhteen, joten ehkä huomenna löydän jotkut kivat bikinit. Olisi jo korkea aika sellaiset hankkia :D Ihana päivä tulossa siis, toinen toisensa jälkeen :)<3

14 kommenttia:

  1. Heh heh hassua, iloinen nimi ja iloista seuraa :D mitäs sinä niin kovasti säikähdit ? Mahtavia kuvia ja kaunis olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep, enkö olekin kekseliäs;) No en kyllä kerro sulle, etkä ikinä varmaan arvakaan ;)) And thanks dude<3

      Poista
  2. Olis ihanaa, jos itsekkin voisi mennä mökille pyörillä! Yli sadan kilometrin matka on kuitenkin ehkä hitusen liian pitkä :D onko teillä kuin iso mökki, onko siellä sähköt ja juokseva vesi tai muita "hienouksia"? :) ois kiva saada kuvia myös mökin sisältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no ehkä hitusen ;D Meidän mökillä ei ole sähköjä, vettä eikä oikein muitakaan erityisiä ''hienouksia.'' Mutta tunnelmaa ja hyvää seuraa senkin edestä :D Katsotaas jos joku kerta laittaisin jotain kuvia myös sisältä! :) Täältä löydät kuitenkin muutamia :)
      http://veeramerenhelmi.blogspot.fi/2011/08/toivepostaus-kuvia-mokilta.html

      Poista
  3. Ei liity mitenkään postaukseen, mutta mikä kännykkä sulla on? :D ja eksä kuulu kirkkoon, vai mikset käynyt riparia? (ainakaan et täällä blogissa ole puhunut mitään riparista..) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Mun puhelin on aika vanha: Nokia 5530 XpressMusic (ainakin Google kuvahaun perusteella..) Sain sen joskus käytettynä niin en ole koskaan oikeastaan perehtynyt siihen sen tarkemmin :D
      Kuulun kyllä kirkkoon ainakin vielä. En käynyt riparia :) Löydät vastaukseni tuohon rippikoulukysymykseen tämän postauksen kommentteista: http://www.lempin.blogspot.fi/2013/06/viime-paivien-kuulumisia.html

      Poista
  4. Ihana banneri!!♥ ja ihanaa kun postailet taas niin usein,jatka samaan malliin!(:

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanan söötti mekko! Aawwss... :) Ja ootan innolla uusia postauksia näitä on niin kiva lukea! :))

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä sun iho on nykyään tosi hyvässä kunnossa. :) Miten oot saanu sen noin hyväksi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä huomattavasti parempi kuin ennen, olen huomannut saman! :)
      Uskon että suurin ihoni kuntoon vaikuttava tekijä on ruokavalio, joka on muuttunut paljon tänä keväänä ja kesänä: Syön nykyään gluteenitonta ruokaa. Aloitin gluteenittoman ruuan syömisen alunperin vatsavaivojen takia mutta sainkin kaupanpäälliseksi parempikuntoisen ihon! :D Olen myös vähentänyt rajusti karkkien, suklaan yms syömistä, koska huomaan niiden aiheuttavan minulle näppyjä ihan heti :) Voisin tehdä aiheesta laajemman postauksen tässä joku päivä!! :)

      Poista