perjantai 21. kesäkuuta 2013

Muuttolintuja


Hei taas! :) 9. Luokan projektityöhön kuuluvien vaatteiden esittely siis jatkukoon! Tällä kertaa vuorossa villaiset lämmittelyshortsit ja säärystimet, jotka olen tuunannut vanhasta villapaidasta..
Linnut muuttivat vaattesta toiseen. Ne ovat siis muuttolintuja, vai mitä? :D
Kun 100% villaa olevan vaatteen pesee liian kuumassa, se  huopuu ja kutistuu. Silloin sanomme vaatteen yleensä olevan pilalla, sitä ei voi enää käyttää.
Totuus on kuitenkin se, että silloin villavaate saa lukemattoman määrä uusia mahdollisuuksia! Huopunutta villaa on helppo ommella, se ei purkaannu. Lisäksi se pitää lämpöä erinomaisesti, ja siksi sopii esimerkiksi tällaisten lämmittelyvaatteiden tekoon erittäin hyvin. Villakankaasta tulee myös ''tukevampaa'' jolloin sitä voi käyttää esimerkiksi pienten purkkien tekoon. Tai no, mihin ikinä sitä keksiikään käyttää! :D  
Vasemmanpuoleisessa kuvassa ex-villapaita jo vähän saksittuna.. 
Säärystimet tulivat suoraan paidan hihoista. Pienet yksityiskohdat, tässä tapauksessa punainen lintu sekä pitsiosat, takaavat sen että säärystimistä tulee persoonalliset. Samanlaisia ei takuulla ole kenelläkään muulla :)
Säärystimet ja villashortsit jalkaan ennen tanssitunnin alkua, ja varmasti ovat jalat lämmenneet jo ensimmäisiin sarjoihin :)

//Tänään on suunnitelmissa ihan vaan olla kotona, ottaa rennosti ja tietenkin syödä hyvin. Eilen kävin hölkkäämässä pitkän lenkin, tänään vähän lyhyemmän Paavon kanssa. Oli kyllä ihanaa liikkua oikein kunnolla, kesä yleensä vaan menee sellaisella ''no syksyllä sitten..'' -linjalla :D Täällä blogissa ei nyt ole ollut vähään aikaan niin ''tuoreita'' kuvia, mutta ajattelin palailla pian erään tuote-esittelyn parissa, videolla! Alan myös kirjoittaa vastauksia loppuihin kysymyksiin :) Erään ruotsinkielisen kirjan aloittaaneena, ja siitä innostuneena voisin päättää postauksen vaikkapa näin: 
Hejdå och vi ses snart! ;)

17 kommenttia:

 1. Kuinka pitkän lenkin hölkkäsit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Sanoisin että lenkki oli 3-4 kilometriä, ja hölkkäsin reippaaseen tahtiin noin puolet lenkistä, loput kävelin reippaasti :) En ole koskaan harrastanut esimerkiksi juoksemista, mutta hölkkään aina välillä ihan vain omaksi ilokseni, siitä tulee niin kiva olo :)

   Poista
 2. Ihanat shortsit ja säärystimet! :3 -katsu

  VastaaPoista
 3. Hei kuka on se sun punapää-kaveri ? vissiin harrastatte tanssia yhdessä, jossen oo väärin ymmärtänny :) onko hänellä blogia ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meidän mysteeripunapäämme on Roosa :) Kyllä, käymme samoilla tanssitunneilla :) Roosalla ei valitettavasti ole blogia :(

   Poista
  2. .. mutta Roosalta terveisiä että tulevaisuudessa asiaan saattaa tulla muutos ;)

   Poista
 4. ilmoita Roosalle että täällä ilmottautuu jo yksi lukija valmiina lukemaan punapään blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://disharmonydreams.blogspot.fi/ onko se tämä?

   Poista
  2. Joo on!! :) Roosa on nyt aloitellut kirjoittamaan uutta ihanaa blogiaan :)<3

   Poista