sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sunnuntaikuulumisia

Moikka :) Taas vierähti viikonloppu ihan hirmuisen nopeasti. Alkava viikko ei oikeastaan ahdista ollenkaan, vaikka tulossa on 2 koetta ja paljon kaikkea tekemistä. Huomenna on enkun sanis, ja ylihuomenna uskonnon koe. Ensi viikonloppuna on 2 balettituntia, jossa treenaamme pehmeillä ja kärkkäreillä. Minun pitäisi päästä pian Helsinkiin ostamaan uudet balettitossut, koska edelliset ovat olleet käytössä jo kauan, niin pohja on tosi pehmennyt ja heittää välillä oudosti ''yli'', kun nousee kärjelle. Onneksi kuitenkin meillä on Veeran kanssa pientä reissusuunnitelmaa lokakuulle ;)
Mutta tosiaan, tänään olemme syöneet hyvin: mamman tekemää kasviswokkia, toscaomenia ja omenapaistosta :D Omenaherkut vaan on niin ihania, joten tietenkin nyt parhaaseen omena-aikaan kannattaa hyödyntää kotimaiset, luomuomenat. Hmm.. Tuumailin tänään, että blogini ulkoasu (etenkin bannerin puolesta) kaipaa pikaista muutosta :D Saatamme joku päivä mennä Sinin tai Veeran kanssa kuvailemaan, joten toivottavasti silloin saan mahdollisuuden uuteen, hieman ajankohtaisempaan bannerikuvaan. 


Ja jälleen olisi suunnitteilla monenlaisia postauksia. Videopostauksia olisi mukava tehdä, ja ajattelinkin, että nyt joskus vähän ajan päästä teen teille esittelypostauksen kodistamme, videolla! :)
Lähden tästä vielä keskittymään fysiikan läksyjen ja enkun sanojen pariin, joten heippa ja hyvät yöt!

10 kommenttia:

 1. lempi. sä vaa oot ylinätti ilmestys! (:
  ♥: Minna
  http://worldbeginstodance.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmuisesti Minna, samat sanat sinulle<3

   Poista
 2. Ihana kuva! :D
  Onneks luin tän ku muistin samalla, et huomenna ranskan sanis xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha, jees! Mun postaus oli ainakin jollain tapaa hyödyllinen :D

   Poista
 3. Mistä ajattelit ostaa uudet tossut? Piruetistako vai jostain muualta? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan tossut aika varmasti Capeziosta, koska edellisetkin ovat sieltä, ja ne ovat olleet ihan täydelliset jalkaani :)! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan niitä, jos joskus ei ole varma, mitkä ostaisi.

   Poista
 4. Moikka Lempi!

  Törmäsin ihan sattumalta blogiisi ja ihastelin mm. Barcelonan kuviasi :) Aivan ihania! Mieleeni puikahtikin pieni yhteistyöehdotus, jonka sinulle mielelläni sähköpostitse esittäisin. Ottaisitko siis ystävällisesti yhteyttä lilli@upnorthmediagroup.com niin kerron tarkemmin :) Kiitos etukäteen!

  Aurinkoisin terveisin,
  Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lilli :) vastasin sinulle sähköpostilla, toivottavasti vastaus on tullut perille :)

   Poista
 5. kuulostaa kivalle toi suunnitelma esitellä teidän koti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ajattelinkin, että se voisi olla varmaan ihan mielenkiintoista tietää, millaisessa talossa asun :D

   Poista