sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Puussa kiipeilyä ja uudet converset

Hellou :) Taas tällaista iltapostailua.. Aloitan jälleen siitä mitä olen tänään puuhaillut. Ihan ekaksi, aamulla heräsin ihan liian myöhään, mua vaan väsytti jostain syystä niin kauheesti. Yleensä herään viikonloppuisin joskus 9-10 aikaan, tänään nukuin melkein 12. Paistoin letut ja kolmen maissa lähdimme Veeran ja Linnean kanssa kauppaan ostamaan jätskiä. Matkalla napsimme myös vähän asukuvia. Nyt illalla olen vain käyttänyt Paavon lenkillä ja ennen sitä nukuin sikeästi puisella terassillamme puolisen tuntia (minulla on tapana käydä nukkumaan aina siellä missä väsy tulee) :D Nyt kuitenkin pitäisi tehdä läksyt ja sitten mennä nukkumaan niin ei huomenna väsytä niin paljoa. Hyvät yöt kaikille!

  Hieman retrohenkisen mekon sain tädiltäni Reetalta ja olen pitänyt siitä kovasti. Se on mielestäni jotenkin niin tyttömäisen söpö.
Ostimme Veeran kanssa molemmat varrettomat All Star Converset. Ne olivat -50% , ja hintaa jäi vain 35€ Mielestäni hyvä ostos, sillä olen jo kauan harkinnut farkunsinisiä converseja, ja varrettomat ovat kivat puolin ja toisin.

ps. Veeralle kiitos tennarien kuvista (ja tietysti muistakin) :)

9 kommenttia:

 1. Wau, tosi kivoja kuvia :) En ois heti uskonu et oot 13-vuotias, vaikutat vanhemmalle :) ei tietty pahalla. :)Millanen kamera sulla mahtaa olla?

  VastaaPoista
 2. Annii: Kiitoss hirveesti :D saan kuvata (ja mun siskokin kuvaa mua) sen canon 50D kameralla :) Jos kuitenkin lähden yksinään esim. johonkin reissuun tai jos Veera on kameroineen jossain muualla kuvaan sellaisella canonin peruspokkarilla :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi converset ! :') Ja muutenkin kiva blogi ! // http://bluemoonduck.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. kiitti jenni!! :) meen kattomaan! ;)

  VastaaPoista
 5. Vau! Ootpa tosi kypsän oloinen ja näköinen 13-vuotias! Keep on going! Olisinpa itsekin ollut 13-vuotiaana kaltaisesi :D

  VastaaPoista
 6. Voi kiitoksia :o tämmöinen perustyttönenhän mä oon mutta kiitos silti ;D

  VastaaPoista
 7. Lempi oot aivan liian kaunis! ('':

  VastaaPoista
 8. roopejau- : höpsis, ite oot :)

  VastaaPoista