keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Lukijoille kiitos ja päivän look

Mooi (: Ensinnäkin, kiitos kaikille ihanille lukijoille, on tosi kivaa kun olen saanut niin monta lukijaa aloittaessani kirjoittamaan tätä blogia! Te olette osasyy miksi tursuan intoa bloggailua kohtaan. 
Tänään on taas (yllätysyllätys) ollut 2 tanssituntia, ja olenkin nyt ihan rättiväsynyt. Koulussa ei tapahtunut mitään erikoista, paitsi teimme kotsantunnilla pikkuisen täytekakun joka oli imelää mutta hyvää! Kysyin myös luvan ottaa  tunneilta tänne blogiini kuvia tekemistämme ruuista ja leivoksista, joten niistä saattaa tulla juttuja tänne blogiin sitten keskiviikkoisin ;)
Hyvää illanjatkoa nyt kaikille ja tässä päivän asu:
H&M toppi , kirppis 1€
H&M leopardineule , kirppis 2€
MicMac farkut , MicMac liikkeestä 40€
Niittivyö , kirppis noin 2
Pääkallokoru on Kiinasta noin 1€
All Star Converset , Andiamo noin 50€
Nomination -koruihin oon keräillyt paloja jo jonkin aikaa (:

6 kommenttia:

 1. tosi kiva asu!:) Kiva kun oot kommentoinu mun blogiin!! kyselit siä niistä kärkitossuista ni aattelin vastata tänne sulle kans!:)
  Joo no ei ne vanhat tossut ny varsinaisesti katkennu, mutta se pohja meni niin pehmeeks ettei niillä päässy enää kunnolla kärjelle ja se oli tosi raskasta:) ja M pohja oli.. Oon ostanu sen postauksen mihin kommentoit jälkeen viä uudet H pohjalla koska noi M meni mulla tosi nopeesti pehmeiks... nyt mulla on ollu parit viimeset Grishkot ja sitä ennen oli sanshat mut niistä en tykänny yhtää! Käyn yleensä ostaan kärkkärit Tampereen Piruetista:)
  p.s Taidampa jäädä seuraileen sun blogia;)

  VastaaPoista
 2. ja sä 13 ? et kyllä näytä 13 vuotiaalta, mutta ei se kyllä mitään haittaa (: kaunis bammeri sulla, ja kuvat ihania! sait uuden lukijan musta :))


  http://aiino--everyday.blogpspot.com

  VastaaPoista
 3. tosi kiva asu varsinki toi sun leoneule :)

  VastaaPoista
 4. Roosa: Okei :) En tiiä oonko maininnukkin jo, mutta mä oon ostanut Espoon(?) Footlightista Capezion kärkkärit, ne oli mun ekat ja on mulla vieläkin ja on kyllä tosi hyvät, että suosittelen kokeileen joskus! Ja kiva kun jäät seuraileen :)!
  ainooh: haha kiitoss :) käyn kattoon sun blogin!
  Erika: Kiitos paljon =)

  VastaaPoista