perjantai 19. helmikuuta 2016

Sillä on liikaa ideoita toteutettavana


Moikka! Vaikka en valmistukaan vielä keväällä, pidän kuitenkin pienen lukuloman, joka siis alkoi eilen :) On jotenkin ihanan vapauttavaa, kun nyt arkipäivät saa aikatauluttaa juuri itselle sopiviksi. Vaikka koulua ei ole, tanssitunnit ikään kuin rytmittävät arkipäiviä, niin ei tule ihan ''tyhjän päällä''-olo. 
Tänään kävin aamulla ottamassa kuvia omalle lukiollemme esitetyistä wanhojen tansseista. Ystäväni Ilona joutuikin kamerani spottiin koko tunnin ajaksi. Vaikka paikkani ei ollut ihan parhaasta päästä, sain napsittua muutaman mielestäni tosi hauskan ja vauhdikkaan kuvan. Aamupäivällä kävimme isin kanssa kaupassa ja iltapäivällä oli vielä jazz-tunti, joka oli kyllä tehokas. Nyt onkin ihanaa levähtää herkkulautasen kanssa koneella ja samalla lukea blogeja ja kirjoitella teillekin. Kaiken lisäksi siskoni Veera tulee ihan kohta kotiin. On tosi ihana nähdä häntä taas pitkästä aikaa! Saattaa olla, että meillä on jälleen pieni vähintään kuuden lajin viikonloppubrunssi tiedossa sunnuntaina.. Me aina Veeran kanssa otetaan aika kunnianhimoiset kokkaus- ja leipomistavoitteet, kun on brunssi kyseessä :D

Otsikkoon viitaten, minulla on viime viikolla pyörinyt mielessä hirveästi kaikenlaisia ideoita ja inspiraatiota liittyen valokuvaamiseen, blogiin, omaan tyyliin, tulevaan kesään.. Ihan kaikkeen! Tulkaa joku nyt tylsistyttämään minut niin, että pääsisin oikeaan mielentilaan niiden matikan laskujen laskemiseksi, haha :D No, onneksi edes biologia alkaa olla kertaalleen luettu. Olen kuitenkin huomannut, että asiat oikeasti sisäistää ja osaa paremmin yhdistää toisiinsa vasta muutaman lukukerran jälkeen. Siksi urakkaa onkin vielä aika paljon jäljellä, (+ ne matikan tehtävät..)

Tässä vielä kuulumispostauksen kuvitukseksi yksi näistä kymmenistä visioistani toteutettuna: pari talvista balettikuvaa, jotka napsaisimme Aneten kanssa pihassamme viime viikonloppuna, kun ulkona oli jotenkin kovin kaunista.Kiitos muuten kaikista kommentteistanne viime postaukseen. Oli mielenkiintoista lukea teidän kokemuksia ja mielipiteitä aiheesta, enkä olisi arvannutkaan, että se herätti niinkin paljon ajatuksia. Vastailen kaikkiin lähettämiinne kommentteihin aivan pian :) Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Kuinka kauan olet harrastanut balettia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenita! Aloitin baletin niin sanotussa nappulabaletissa ollessani 7-vuotias. Muistaakseni suunnilleen yläasteikään saakka kävin yhdellä balettitunnilla viikossa, ja yläasteajan sekä nyt lukion ajan minulla on ollut kaksi tuntia balettia per viikko :) Mitäs se yhteensä tekeekään vuosina, taitaa olla jo yli 10. Tuntuu aika hurjalta, mutta niin se on - ja olen ollut samassa koulussa koko ajan. Tanssikouluni on minulle tosi tärkeä, sillä olen ollut siellä niin pienestä saakka. Tanssikoululla ja sen yhteisöllä nimittäin on varmaan oma vaikutuksensa paitsi siihen, millaiseksi tanssijaksi, myös siihen, millaiseksi persoonaksi olen vuosien saatossa kasvanut :)

   Poista
 2. Oi miten nättejä kuvia! <3 Mulla taitaa olla samanlainen mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elli<3 Hih, niin joo :P Tuollaiset paitsi väriltään, myös malliltaan perussimppelit mekot ovat kyllä monesti tarpeellisia. On muuten jo nyt ikävä sinua tanssitunneilla :(

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Voitko joskus laittaa tänne videon, jossa tanssit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon<3 Pitää katsoa, jos joskus sattuu sopiva sauma ja inspiraatio sellaisen tanssivideon kuvaamiseen, mutta siis periaatteessa voisin kyllä ihan laittaa! :)

   Poista
 4. Upeita kuvia! Olet tosi kauniina! :)
  Ja ei muutaku ideoita toteuttamaan, kun inspistä löytyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anna :) Niimpä, aina ei kannata odottaa huomiseen, tai seuraavaan viikkoon tai seuraavaan kesään, vaan joskus pitää aloittaa heti, kun idea tulee, vaikka se vähän söisikin aikaa esimerkiksi koulujutuilta.. Minusta nimittäin ainakin tuntuu, että kaikenlaiset omat visiot sekä ideat ja niiden toteuttaminen pitävät minut tietyllä tapaa kasassa etenkin silloin, kun koulujutuista tuntuu aiheutuvan stressiä :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia sinusta, Lempi! <3

  VastaaPoista