sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Aina vaan korkeammalle


Moikka :) Ihanan tehokkaat, mutta samalla rentouttavat perjantai ja lauantai ovat nyt takanapäin. Olen ollut niin tyytyväinen itseeni, kun olen saanut niin paljon aikaiseksi jo perjantaina :D Tein muun muassa läksyt, minkä jätän yleensä aina sunnuntai-iltaan. Tänään olemme siivonneet koko talon.
Kävin loppuviikolla kirjastossa pitkästä aikaa. Siellä on jotenkin niin ihana tunnelma, sellainen rauhoittava ja mukava. Ja kaikki ne kirjat.. ihan minkä vaan voi ottaa lainaan! En ymmärrä, miten siitä onkaan päässyt vierähtämään niin pitkä aika, kun viimeksi lainasin kirjastosta kirjoja tai ylipäätänsä kävin siellä, vaikka se on aivan koulumatkani varrella. No, onneksi nyt olen jälleen löytänyt tieni kirjastoon. Lainasin sieltä lehtiä, ja ruotsinkielisiä kirjoja. Olen päässyt jo yli puoleen väliin Eva&Adam -kirjasta. Heh, luin koko sarjan joskus ala-asteella ja nyt aion tehdä saman, mutta ruotsiksi! Eri kielisten kirjojen lukeminen on mukavaa vaihtelua, ja rikastuttaa sanavarastoa hurjasti.

Tänään hypin kevään ensimmäiset pomput trampoliinilla (ja se muuten tuntuu jaloissa nyt..)
Hypimme Linnean ja Aneten kanssa, ja otimme samalla vähän kuvia. Tai no oikeastaan videoita, joista sitten otimme screenshotteja. Se on niin paljon helpompi tapa saada hypystä juuri se korkein kohta pysäytetyksi. Tässä päivän kuvasaldoa tuolta trampoliinin puolelta, terveisin Lempi, joka ei koskaan osaa päättää mitkä kuvat olisivat niitä ihan parhaita..

4 kommenttia:

 1. Heh toi viimeisen kuvarivin keskimmäinen kuva on hyvä :D!

  VastaaPoista
 2. Ton ekan kollaasin ensimmäisen ja viimenen kuva on ihania! Sun uus banneri on myös tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Huh, sain kuin sainkin sen viimein valmiiksi ;D

   Poista