lauantai 15. helmikuuta 2014

Kauheen hieno


Moikka taas! Päivä päivältä ollaan lähempämä koeviikkoa, mutta toisaalta, myös lähempänä lomaa. Minulla on ensi viikolla kemian, fysiikan, englannin ja yhteiskuntaopin kokeet. Tämä päivä varmaan kuluukin pääosin kokeisiin lukiessa. Voin vaan kuvitella sen olon, kun koeviikon viimeinen, ja todennäköisesti haastavin, fysiikan koe on tehty, ja pääsee lomalle! Minulla on vaikka mitä suunnitelmia hiihtoloman ajaksi, osa niistä liittyy blogiin ;) 
Eilen vietimme siskoni Linnean synttäreitä, jotka olivat virallisesti jo torstaina. Suuri Cheek-fani sai muun muassa lipun Cheekin toukokuiseen konserttiin. 

Eilen päätin kokeilla yhdistää erään vähän erikoisen kirppislöydön päivän asuuni. Kyseessä on siis tällainen punainen, kukkainen hapsuhuivi. Mamman kanssa naurettiin, että tämän huivin ''kauheus'' tekee siitä oikeastaan aika hienon :D Tässä parit pikaiset otokset eilisen asusta, tällä kauhean hienolla huivilla viimeisteltynä:
Kengät Barcelonasta
Dr Denim farkut , kirppis
Vyö , kirppis
Anne Linnonmaa neulepaita , kirppis
Hapsuhuivi , kirppis
Rannekoru on mamman
Pallokorvikset , H&M
Nyt taidan lähteä lukemaan.. Viettäkäähän mukava lauantaipäivä ja te muut kokeisiin lukijat, muistakaahan myös levätä lukemisen ohella! :)

12 kommenttia:

 1. heei:)! kyselin sulta aikaisemminkin jo tuolla askin puolella mutta et vastannut, niin että teetkö lukiossa (paljonkin?!) omia muistiinpanoja? vai kirjoitatteko tunnilla opettajan näyttämiä muistiinpanoja? :) sulla on tosi kiva blgo ja täältä saa kivoja vinkkejä, oot ihana :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monien aineiden tunneilla kirjoittelemme juuri sellaisia opettajan kokoamia muistiinpanoja. Muistiinpanoja ei kuitenkaan kannata vaan passiivisesti kirjata ylös, vaan samalla pohtia, ymmärtääkö asian, ja jos ei ymmärrä jotain kohtaa, niin sitten heti kysäistä. Se osoittaa aktiivisuutta ja olen aina ollut sitä mieltä, että kun kerran tunnilla ollaan niin kyllähän se aika kannattaa käyttää hyödyksi opiskelemalla täydellä teholla, eikä vaan tuijotella seiniä.. - tai puhelinta :D
   Itse aina kirjoittaessani opettajan muistiinpanoja lisäilen sinne väleihin kaikkia omia pikku huomioita. Ne auttavat tosi paljon, kun myöhemmin lukee muistiinpanoja ja muistaa, että mitä jokin opettajan selittämä asia silloin toi mieleen tai vaati omaa täsmennystä :)
   Omia muistiinpanoja teen enimmikseen silloin, kun kotona luen ja haluan jäsennellä ja ymmärtää sellaisia asiakokonaisuuksia :) Kiitos paljon<3

   Poista
 2. oot varmaan tosi miellyttävä persoona myös irl, ainakin susta saa sellaisen kuvan täällä blogissa (:

  tsemppiä lukion koitoksiin, itsellä viimeinen lukion koeviikko edessä maalis-huhtikuun vaihteessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon mukavasta kommenttistasi :) Tsemppiä koeviikkoon!

   Poista
 3. mistä kirpputorilta löydät dr denim farkkuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen löytänyt kaikki dr. denim farkkuni sellaisilta itsepalvelukirppiksiltä, joissa siis on niitä vuokrapöytiä :) Kahdet denimeistäni löytyivät täältä Äänekoskelta ja yhdet Jyväskylästä muistaakseni ;D

   Poista
 4. Moikka. Lueskelin tuosta sun gluteenittomasta ruokavaliosta, ja en saanut selville (tai en huomannut ainakaan mistään), että syötkö kauraa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi jätin myös kauran pois, mutta pikkuhiljaa aloin lisätä ruokavaliooni kauraa, ja totesin, että se sopii minulle hyvin :)

   Poista
 5. Miten oot tehnyt tuon bannerin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt bannerin käyttäen Photofiltreä (yksittäiset kirjaimet) ja Picasaa (kokosin sillä kirjaimet yhteen ikään kuin kollaasina) :) Voi että minun pitäisi tehdä se ohjepostaus teille pian, kun näistä kysellään niin usein! ;D

   Poista
 6. vastaa kommentteihin pösilö ;)

  VastaaPoista