sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonloppuna


Moikkelis! :) Ajattelin tulla kertomaan vähän viimeaikaisia kuulumisia ;D
Viime viikko (ja uusi jakso koulussa) on alkanut kivasti. Tässä jaksossa minulla on fysiikkaa, englantia, historiaa, musiikkia ja liikuntaa. Hui miten nopeasti aika meneekään, jo kolmen viikon päästä on tanssiesitykset ja siitä ei kauaakaan, niin alkaa joululoma. Olemme tänä vuonna tehneet oman tanssin, eli suunnitelleet itse koreografian kolmen ystäväni kanssa. Eilen kävimme ensin uimassa uimahallissa uimassa pari tuntia, sitten teimme myöhään tanssiamme. Saimme kuin saimmekin sen valmiiksi, jee! :)
Tänään meillä on kaksi balettituntia, sellainen balettisunnuntai siis. Meillä oli yksi puolitoistatuntinen, sitten tauko (joka on siis nyt) ja kohta lähden seuraavalle tunnille. Kokonaisvaltaisesti viikonloppu on ollut tosi ihana. Tämän kaiken lisäksi olen inspiroitunut ihan hirveästi kaikenlaisista sisustusjutuista, ja yhdestä muustakin jutusta..

Arvaatteko mistä on kyse? ;)

Olen jo lähes vuoden koko ajan ajatellut, että joskus olisi niin ihanaa soittaa pianoa. Toissaviikolla päätin, että enköhän ala tuumasta toimeen, vihdoin! :D En ainakaan vielä käy pianotunneilla, harjoittelen vaan kotona itsekseni pianonsoiton perusteita aloittelijakirjoista, joissa on selitetty pianonsoitto alusta alkaen, ihan juurta jaksaen. Mamma on soittanut pianoa, ja hän osaa auttaa :)
En ole koskaan soittanut mitään soitinta, joten voisin sanoa että musiikin laskemista lukuunottamatta oikeastaan kaikki on ihan uutta :D (Terveisin Lempi joka on aina ollut täysin pihalla musiikintunneilla, heh..) Mutta tosiaan, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

12 kommenttia:

 1. Moi Lempi!
  Tää ei koske nyt yhtään aihetta, sori:D
  Mut siis sun ihonhoidosta olisin kyselly(ku huomasin et muutkin oli aikasemmissa postauksissa)
  Mun oma iho on menny huonoon kuntoon ja välil mietin et aloittaisko Roa-kuurin.. En kyl yhtään haluais mut iho masentaa sikana. Mitä mieltä sä oot siitä lääkkeestä? Miten sä hoidat sun ihoa, kun ymmärtääkseni et lääkkeitä käytä? Ja tärkeintä et miten säilytät uskon et kyl se vielä paranee etkä masennu?? Oot mun esimerkki:D
  T. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästä tuota lääkettä. Paransi ihoni!!

   Poista
  2. Hei! Lääkkeet herättävät monenlaisia mielipiteitä. Itse kokeilin antibioottikuuria, mutta se ei tuonut (ainakaan pitkäaikaista) helpotusta iho-ongelmiini. Varmaan riippuu paljon siitä, mikä näppyjä aiheuttaa, että sopivatko lääkkeet. Eräs ystäväni söi saman antibioottikuurin kuin minä, ja hänen ihonsa on aivan täydellinen nykyään! En siis halua tyrmätä lääkkeitä, mutta on todettava, että ainakaan minun kohdallani edes vahva antibioottikuuri ei muuttanut tilannetta.
   Ja tärkeintä onkin, että tiedät olevasi kaunis, oli sinulla iho-ongelmia tai ei! :) Minua on auttanut se, että jaksan aina uskoa, että iho kyllä menee parempaan kuntoon, ja yritän pysyä positiivisena. ''Taas yksi finni lisää.. No ainakin nuo muut ovat paranemaan päin..'' :D Lisäksi ystäväni ja perheeni eivät koskaan ole kommenttoineet ihoni kuntoa vähääkään inhottavaan sävyyn, päinvastoin: He ovat aina kannustaneet. Kenenkään, jolla on huono iho, ei tarvitse eikä pidä hyväksyä minkäänlaista naljailua ihon kunnosta, koska monesti siihen ei itse voi juurikaan vaikuttaa.

   Poista
 2. Mä soitan kans pianoa, oon soittanu jo monta vuotta. Opettelin pienempänä nuotit ite. :-) Mut nyt oon oikeestaan jo pikkusen kyllästynyt, ja pianotunnit ois tarkotus jättää jossakin vaiheessa. Se tunneilla käyminen on nimittäin nyt pidemmän päälle tuntunut ennemmin pakkopullalta, kuin harrastukselta. :/ Mutta tykkään kuitenkin kotona soitella silloin tällöin vieläkin, enkä kokonaan ole tuota hylkäämässä. Onhan se kuitenkin hienoa, kun on lahjoja soittaa. :-)

  Tsemppiä, kyllä sä varmasti opit soittamaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi se on varmasti ihana taito :) Musiikille (kuten mille tahansa asialle) omistautuminen on mielestäni tosi ihailtavaa! Niin joo, eihän siitä kannata tehdä juuri sellaista ''pakkopullaa.'' Jos joskus innostuu uudelleen, niin sittenhän voi jatkaa siitä mihin on jäänyt! :)

   Poista
 3. Oon aina miettinyt miten baletin tanssijat pystyvät menemään noin "varpailleen" vai miksi te nyt kutsuttekin sitä. :D Miten se on mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sielä tossujen kärjessä on ainaki jotkut jutut, en tiiä onko ne jotkut pehmusteet vai mitkä :D

   Poista
  2. Heh, kun alkaa tarkemmin ajatella, niin en oikeastaan edes tiedä :D (Ainakin minun mielestäni) kärkitossuilla tanssiminen on kuitenkin paljon raskaampaa nilkoille, kuin itse varpaille. Se monesti yllättää ;D Ja juu sinne varpaan ja tossun väliin yleensä laitetaan jokin pehmuste. Ne ovat monesti silikonia, sellaiset ikään kuin ''taskut.'' Kärkitossuilla kuitenkin on ihan mahdollista tehdä myös ilman pehmusteita :)

   Poista
 4. Ihana tytteli olet ! :) Mutta postauksia tarvitsisi mielestäni tulla niukemmpaa tahtia.. Mutta kun lukiossa olet niin ymmärtäähän sen. Ja aloita pianon soitto ! Se on mukavaa. Mutta kysyisin että kuinka kauuan olet harrastanuut balettia ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos paljon! ;D Olen nyt yrittänyt postailla teille vähän enemmän! :D Se on kyllä ollut harkinnassa ihan tosissaan. Aloitin baletin kun olin 6-vuotias :)

   Poista
 5. Miten tommosen bannerin saa tehtyä, että siä on taustalla niinku kuvaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutan joku päivä postauksen, jossa neuvon tarkasti sellaisen, ja muutaman muun erilaisen bannerin tekoa! :)

   Poista