sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vaatepäivä


Moikka! :) Täällä kirjoittelee syyslomaa viettävä opiskelija! Ihanaa, olen odottanut tätä niin paljon! Loma on alkanut kivasti: Olen ollut ystävieni kanssa, ottanut valokuvia, käynyt juoksulenkeillä, tehnyt ruokaa ja rentoutunut.
Tänään päätin vihdoin siivota vaatekaappini talvikuntoon. Se siis tarkoittaa sitä, että vein kaikki kesävaatteet pois kaapistani. Laitoin ne Ikea-pussiin ja vein kellariin odottelemaan tulevaa kevättä. Keväällä on ihan älyttömän ihanaa kaivella kesävaatteet esille. Minulle se on aina ollut sellainen varma kevään merkki, kun voi vihdoin hakea kesävaatteet takaisin kellarista, ja viedä talvivaatteet pois ;D
Kesäpaitojen tilalle hain lämpimimmät villapaidat ja pitkähihaiset. Tällainen on mielestäni todella hyvä järjestely. Talvella ei paljoa tule hellemekkoja ja hameita käytettyä, villapaidat taas vievät ihan turhaan tilaa vaatekaapissa kesäisin. Vaatekaappi pysyy helpommin siistinä, kun se ei ole aivan täyteen ahdettu.
Tältä näyttää vaatekaappini talvilook :) Rakastan villapaitoja
Sain tämän ihanan laukun Anetelta lahjaksi! :)
Talvisempien arkivaatteiden lisäksi kaivelimme taas esiin talvitakit, pipot, lapaset, huivit ja kengät. Järjestelimme ne huolellisesti eteisen laatikoihin, ja karsimme turhia pois.
Toisesta huoneeni kaapista löytyy vielä muutama laatikko, jossa säilytän urheilu/tanssivaatteita, vöitä, sukkia, yöpukuja..
Nähdään taas keväällä..
Kiertoon lähdössä.. :)

16 kommenttia:

 1. Hienosti on vaatteet ja tavarat järjestyksessä.Järjestelmällinen olet.Oikein ihanaa ja virkistävää syyslomaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä villapaitoja! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi villapaidat ovat ihan ehdoton ykkönen <3 Ne pelastavat talvella ;D

   Poista
 3. Millä oot tehny tuon nykyisen bannerisi? Upea ulkoasu♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tosi paljon<3 :)

   Olen tehnyt bannerin käyttäen photofiltreä (yksittäiset kirjaimet siis.)
   Sitten Picasan kollaasi-toiminnolla kokosin kirjaimet yhteen, yhtenäiseksi banneriksi :)

   Poista
 4. kerro mulle, miten mä pystysin vaan lukemaan noihin kokeisiin&kirjoituksiin, haluisin vaan niiiiiiin kovasti päästä sinne lääkikseen. kokeet menee siinä 7-9 välillä, onko mulla mitään mahiksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pohdin todella usein samaa.. Minkä verran oikeasti pitäisi lukea? Kuinka jaksan motivoida itseäni? Onko minusta todella lukemaan niin paljon?

   Uskon, että kun on unelma, ja tarpeeksi tahtoa toteuttaa se, siitä voi tehdä totta :) Koenumerosi kuulostavat tosi hyviltä, ihan varmasti sinulla on mahiksia päästä kouluun, johon haluat! :) Voisin joku päivä tehdä sellaisen ''lukuvinkit'' -postauksen. Tsemppiä opiskeluun! :)

   Poista
 5. voitko kuvata meille sun kaikki villapaiat ja hameet :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää pistää korvan taakse ;D Niitä tosin vilahtelee aika paljon asuissa, etenkin nyt syksyllä ja talvella villapaidat ovat kovassa käytössä ;D

   Poista
 6. Ouu daamn ootko sä viemässä noita vaatteita johonki kirpparille?
  Pakko saada tsekata ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nyt minulla ei ole kirppispöytää missään, mutta ilmoitan sitten jos vien vaatteita ja tavaroita myyntiin johonkin :)

   Poista
 7. mää voisin ottaa ton karvajutun , aivan ihana :D

  VastaaPoista