lauantai 2. kesäkuuta 2012

Saavutuksia

Moikka :) Mä oon taas tänään tällaisella kunnon postaustuulella :D Tekis mieli vaan koko ajan tehä uusia juttuja.. Mutta asiaan, halusin vain tulla kertomaan teille tämän päivän kivoimmista saavutuksistani ja isoäidinneliötilanteesta ;)
Eli ihan ekana, sain vihdoinkin ne videot tänne blogiin oikean kokoisena (suurempana siis) JEE!! menkääs tsekkaamaan täältä.
Elikkäs tältä tilanne näyttää nyt ;D Neliöitä koko peittoon tarvitsisin yhteensä 54 tai jos teen vielä extrarivin, niin silloin 60 :) Arvatkaas monta niitä on nyt? -44! Ei siis enää kovin paljoa puutu, jos teen 54 niin vain 10 enää tarvitsee tehdä.
Olin alussa vähän huolissani, koska vaaleanpunainen ja vihreä lanka ovat eripaksuisia, ja kaikki neliöt ovat vähän erikokoisia. Opettajamme neuvoi kikan, jolla neliöt pystyy prässäämään ja venyttämään sopivan kokoisiksi. Teen siitä erillisen postauksen joku päivä. Tässä siis neliöt, jotka on jo ''venytetty''. Aika samankokoisia, eikös? :) Ne ovat muuten 18x18cm 

Pino sen kun vaan kasvaa..
Vihreällä langalla teen vielä neliöitä. Pitäisi ostaa 1 kerä vaaleanpunaista, koska en ehtinyt pyytää kässänopelta enää uutta. Turkoosilla yhdistän neliöt peitoksi. Mitäs olette mieltä, tuleeko tästä koskaan valmista? ;)

4 kommenttia:

 1. Peitosta tulee varmasti ihana. Kauniit värit! Itselläni peittoprojekti myös menossa, paitsi että olen aloittanut sen noin vuosi sitten ja siitä ei kanssa paljoa enää puutu neliöitä, mutta tekointoa ei ole ollut sitten melkein vuoteen :D Ehkä se minullakin vielä valmistuu.

  VastaaPoista
 2. Raparperi: Kiitos :) Pohdinkin värejä aika kauan, että käyvätkö ne hyvin yhteen yms.
  No mutta siinähän sinulle mukava kesäurakka, ja vieläpä, jos peittosi on vähää vaille valmis :) Eiköhän se siitä valmistu, kun otat sen ''asiaksesi'' ;D

  VastaaPoista
 3. Oi, tuleepa kivan värinen :) Mullakin on peittoprojekti käynnissä, mutta neuloen. Toivottavasti saan sen joskus valmiiksi :D

  VastaaPoista
 4. Pikkase masentavaa, ku ite en oo jaksanu tehä niitä, ja sulta puuttuu enää 10.. :DD Mutta good for you..! ;D t.katsu

  VastaaPoista