maanantai 30. tammikuuta 2012

Asukuvaa viime viikolta

Huhhuh, ulkona on jäätävän kylmää, keneltäkään tuskin jäänyt huomaamatta. Tänään meillä oli 2 kuviksen tuntia toisessa koulussa, joten joudumme aina keskellä päivää sinne kävelemään. Siksi heitinkin laukkuun mukaan toppahousut, ja vetäisin jalkaan sitten matkan ajaksi. Tässä siis toinen hyvä syy hankkia UGG:it, ne käy myös toppahousujen kanssa. Ainakin mun mielestä :D Ja toppahousuilla ei tosiaan tule kylmä!

Tässä tosiaan yksi asu viime viikolta, laitan ehkä tänään kuvaa myös tämän päivän asusta :)
Kengät , kirppis
Gina Tricot perfect jeans , kirppis
Vyö , kirppis
Gant -paita , kirppis
Huivi , kirppis
Laukku , kirppis (olipas kirppisvaltainen asu) ;D

10 kommenttia:

 1. ootko sä pullistunut vähäsen? ei siis tosiaan millään pahalla vaan kun ennen näytit jotenki liian lihalta ja nyt sulla taitaa olla jo mahakin :)

  VastaaPoista
 2. taitaapi olla ihan tuo paita, mikä on pullollaan :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva toi paita ja kengät:) Tollaset vaaleet saappaat ois just ihana, mutta harvi vaan kun nuo on just kirppikseltä...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Saatanpa mä vähän ollakkin :D Tässä kuvassa tietysti mulla on välihousut noiden housujen alla, ja toi paita vähän pussittaa mahasta. Mutta esimerkiksi kesään verrattuna ei mun painossa oo tapahtunut mitään kovin suuria loikkia mihinkään suuntaan. :)

  VastaaPoista
 5. Venla: Pikkusenhan se on joo :)
  Essi: Heh, sepä se :D Kirppislöydöissä on aina ne hyvät ja huonot puolensa. Mutta kiitos!

  VastaaPoista
 6. Ensimmäiselle anonyymille moikat että katso peiliin! Aina on niitä jotka yrittävät saada onnellisen oloisille ihmisille pahan mielen. Harmi että tuollaisia kommentteja pitää kirjotella jo nuorille tytöille. Hauskaa talven jatkoa Lempi, jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana asu! Olen kauan ettiny tollasta paitaa mutta ei mun kokosia ole/ole ollut missään. :<

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiitos paljon. :) Täällä blogimaailmassa on kyllä hyvin tärkeää, että on itsetunto kohdillaan (kuten minulla onneksi onkin.) Tuon kommenttin otinkin ihan huumorilla :D
  Ja samoin sinulle, hyvää talven jatkoa <3

  Anonyymi: Kiitos paljon! :) No höh, toivottavasti tulee pian vastaan! :)

  VastaaPoista