lauantai 31. joulukuuta 2011

Aina ei voi onnistua

Hejjssan! :) Tein tossa eilen nekkuja, tai siis oli tarkoitus tehdä. Ne eivät onnistuneet mitenkään älyttömän hyvin mutta laitampa nyt kuvia silti :D
Eli tässä tyhjä muropaketti, johon tein saksilla reikiä. Reikiin laitoin tötteröt, joihin se toffeemönjä sitten tuli.. :D
Meillä oli tollasia valmiita leivinpaperineliöitä, joista oli helppo taittaa tommonen tötterö. Laitoin tötsän kiinni ihan normiteipillä.
Tässä toffee kattilassa, ei ihan valmiina tietenkään kun on noin vaaleaa. Se ei onnistunut kovin hyvin, koska siitä tuli vähän liian paksua tommoiseen nekkutarkoitukseen.. 
No tässä nekut puolitäytettyinä. 1. Opetus näitä tehdessä: Normaali toffee ei välttämättä käy tähän tarkoitukseen, jos se on vähänkin paksumpaa, koska se ei valu tötterön pohjaan asti. 2. Opetus: Hammastikut  kannattaa tökätä vasta ihan viimeisenä, jos laittaa nekkuun 2 kerrosta. Ajattelin, että se ei enää menisi pohjaan asti, mutta toffee on aika pehmeää, vaikka sen antaa jähmettyä jääkaapissa.

Tällaisia ''ihanan'' näköisiä niistä sitten tuli. Kuvassa vain osa nekuista, oli niitä toki enemmänkin. Ja sulatimme muuten pandan suklaata tohon 2 .kerrokseen. 
Ihan hyviltä maistuivat joo, mutta ulkonäön kannalta ensi kerralla paremmalla menestyksellä sitten.. :D

11 kommenttia:

 1. kyllä nuo tarpeeks hyviltä näyttää, kun ekaa kertaa kerran teit :-)

  käys kurkkaan mun blogi:
  http://alisainheaven.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. onks sul elämää? Sä tunnut olevan vähä sellane nolifer..

  VastaaPoista
 3. Tosi hyviltä näyttäää kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. ''Anonyymi kirjoitti...
  onks sul elämää? Sä tunnut olevan vähä sellane nolifer..''

  Sä anonyymi voisit hankkia käytöstapoja.

  Hienojahan noi nekut on!

  VastaaPoista
 5. Tottakai Lempillä on elämää. Nimittäin Lempi tekee vaikka mitä kivaa! :) Sinä anonyymi joka tulit kommentoimaan, niin aivan turhaa tulla sanomaan mitään tollaista :) Lempi oot ihana :)

  VastaaPoista
 6. Hah, toi anonyymi. :D En Lempiä tunne, mutta pelkästään näistä postauksistakin näkee, että Lempillä nimenomaan on elämä, sillä hän tekee koko ajan jotain ja mulle elämänmerkki on myös se, että ei blogiaan yhtenään päivittele ihan turhanpäiväisillä jutuilla vaan kertoo niistä pikkujutuista mitä on tehnyt. Sitäpaitsi mitä 14-vuotiaan pitäisi tehdä todistaakseen anonyymeille että hänellä elämä on. Voisin sanoa että asia menee pikemminkin niin päin että elämää ei ole anonyymilla kun paras tekeminen on bloggaajan kiusaaminen ja hölmöt, turhanpäiväiset huutelut.

  Oot Lempi symppis, unohda tuollaiset idiootit. :)

  VastaaPoista
 7. alisa: Hahah, no hyvä :)meen kattoo sun blogin >>
  Anonyymi: Juu, onhan mulla elämää :D Arveletko niin vain blogini perusteella? Nimittäin minä en ole niitä, jotka raportoivat koko elämänsä blogiinsa (siis ei sillä, että siinä olisi jotain vikaa.) Mutta koska teen postauksia vähän harvemmin, koko elämäni ei millään mahdu tähän blogiin. Teen paljon asioita, ja vain murto-osa niistä löytyy tästä blogista :)
  Anissa: Kiitos paljon! :)
  Anonyymi: Heh, kiitos :)
  Merenhelmi: Kyllä Veera tietää ;)!
  Anonyymi: Kiitos kivasta viestistä, olet ihan oikeassa :)

  VastaaPoista
 8. Tuo toffeemönjä näyttää ainakin mun silmään tosi herkulliselta! haluisitko kertoa millä ohjeella teit? (:

  VastaaPoista
 9. Juu, muakin kiinnostais ohje! :)

  VastaaPoista
 10. http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/6059/Toffee/

  resepti löytyy tuolta :) Raaka-aineita ei paljoa tarvitse :D

  VastaaPoista
 11. Joskus muksuna tein samantapaisia nekkuja. Muistelen, että tökittiin nuo tötteröt astiaan, jossa oli vehnäjauhoja. Silloin niissä pysyy hyvin se muoto! Tai siis ainakin, jos mönjä on vähän ohuempaa. Kannattaa varmaan ensi kerralla ohentaa tuota jotenkin. Mutta makuhan on tärkeintä! :)

  VastaaPoista