keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Tiivistelmä viime viikosta + päivän asu

Mooi kaikille! Tulin tosiaan eilen kotiin Isabella matkalaukussa :D Paljon on kyllä ehditty tehdä vain yhden viikon ja parin päivän aikana, pikkuisella kesälomareissullani :) Tässä pikku tapahtumakertaus viime viikosta ja edellisestäkin..

Sunnuntaina 24. tultiin Helsinkiin Presidentti-hotelliin. Viivyimme hotellissa muutaman päivän. Päivisin kiertelimme keskustassa ja kävimme uimassa Hietsulla. Ostin sieltä uudet kengätkin! Niistä kuvia nyt joskus.. 

Keskiviikkona 29. Sini lähti takaisin Äänekoskelle, ja minä tulin junalla suoraan Isabellan luo Hyvinkäälle. Illalla kävimme Hyvinkään uimalassa uimassa.

Torstaina 30. emme Bellan kanssa tehneet varmaan yhtikäs mitään :D

Perjantaina 1. Kävimme illalla Stockmannilla ja pyörittiin keskustassa Isabellan vanhempien kanssa iltakymmeneen, kun odotimme Isabellan siskoa Rosaliaa tanssikurssilta. Pian lähdimmekin jo ajamaan kohti Lappeenrantaa. Olimme perillä joskus yökahden aikaan, ja kävimme syömässä vedyt (lappeenrantalaisten inside-ruokaa..) Se on vähän kuin lihapiirakka ja siellä oli kaikenlaista sisällä. Sitten menimme Isabellan mummon ja ukin luo nukkumaan.

Lauantai 2. Aamulla söimme aamupalan ja melkein heti lähdimme yhdelle kivalle uimarannalle, jossa olimmekin sitten monta tuntia. Isabellan mummo oli tehnyt ihanan täytekakun ja lasagnea. Söimme, ja otimme pienet päiväunet  Bellan kanssa. Illalla lähdimme satamaan kiertelemään, ostimme jätskit ja metrilakuja. Kävimme myös ihailemassa hiekkalinnoja :) Lappeenranta on kyllä mielestäni aivan ihana ja kaunis kaupunki!

Sunnuntai 3. Melkein heti herättyämme aloimme laittautua Isabellan serkun rippijuhlaa varten. Se olikin oikeastaan syy, miksi edes menimme Lappeenrantaan. Kirkko alkoi 10, ja sen jälkeen menimme Samulin kotiin :) Siellä oli ihania herkkuja ja hyvää ruokaa ;D  Illalla juhlien päätyttyä menimme hakemaan tavarat Bellan mummolasta, ja lähdimme ajamaan kohti Hyvinkäätä. Siellä olimme sitten tiistaihin asti, ja tulimme junalla tänne meille :)
Paita , kirppis 2€
Only shortsit , kirppis 2€
Valkoinen hiuskukka , (2 kpl paketti) H&M 2.95€
Balleriinat , kirppis noin 2€

ps. saan Helsingissä otettuja kuvia Sinin koneelta sitten kun hän tulee rippileiriltä :) 

2 kommenttia: