sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Meidän pienet pikkujoulut


Pidimme pienet pikkujoulut Tinjan, Ilonan ja Jessican kanssa, kun lomille oli päästy, ja oman tanssin tekeminenkin oli saatu hyvään päätökseen. Tytöt tulivat meille yöksi, annoimme toisillemme pieniä lahjoja, söimme vähän erikoista ruokaa, juttelimme ja hihittelimme :D Oli tosi mukava ilta, tässä teille muutamia kuvia illankulusta..
Tinja Ilona minä ja Jessica :)

Tein tytöille vietnamilaisia riisirullia ja ranskalaisia. Lue lisää tästä mielenkiintoisen näköisestä ruuasta ja sen valmistamisesta täältä!
idkuva
Sitten vähän availtiin lahjoja :) Jessica ja Tinja antoivat minulle ja Ilonalle ihanat paketit..
..joista paljastui tällaiset nätit lasipurkit! Purkin ympärille he olivat kierittäneet pienet jouluvalot, mikä sai purkit loistamaan pimeässä (hyvä sisustusvinkki!) 
Purkkien sisällä oli erilaisia pähkinöitä, rusinoita ja vähän suklaatakin ;) Punainen purkki on minun ja keltainen Ilonan. Tämä punainen mätsää täydellisesti huoneeni sisustukseen!
Ilonalta sain sellaisen käsityörasian ja pienen vihkosen, johon hän oli kirjoittanut kaikkia ihania ''quoteja'', eli sananlaskuja englanniksi. Laitan molemmista lahjoista kuvaa tulevissa postauksissa..
Päätin yllättää tytöt second hand -tyylisellä lahjalla. Olin jo jonkin aikaa keräillyt minun, Veeran ja mamman poislaittamia vaatteita, jotka olin ajatellut kirppikselle vietäväksi. Keksin sitten, että annan tytöille lahjaksi tämän vaatesäkin: He saavat valita sieltä kaiken mieleisensä. Heh, vaatteet alkoivat lennellä ihan toden teolla, kun toin pussin heidän eteensä :D
Soviteltuaan ja ja sovittuaan kuka ottaa mitäkin päädyttiin siihen, että jokainen löysi ainakin jotain mieleistä :) Tällaisissa lahjoissa (ja muutenkin) on aina yhtä ihmeellistä huomata, miten jokin itselle ihan tarpeeton, huonosti istuva tai väriltään epäsopiva vaate onkin toiselle ihan täydellinen!  
Majoituimme kellariin, jonne virittelimme lattialle sellaisen perinteisen yökyläily patja-peitto-tyynykasan :D
Löysin itselleni kirppikselle menevistä vaatteista ihanan yöppärin, en tiennytkään tällaisen olemassaolosta :D Söpö lammasyöppäri pääsikin heti käyttöön.
Ilonan bluetooth-kaiutin oli menossa mukana koko illan. Tällaiset ovat kyllä tosi käteviä :)

2 kommenttia: