Kirjoittaja

Moikka! Olen 22-vuotias Lempi Keski-Suomesta. Tämä blogini on elänyt hiljaiseloa nyt muutaman vuoden ajan, mutta ajatus blogin kirjoittamisen pariin palaamisesta on hiipinyt mieleen.
Elämänmyönteisyys, innostuneisuus, tunnollisuus ja rauhallisuus ovat sanoja, jotka mielestäni parhaiten kuvaavat luonnettani.Lempijuttuihini kuuluu kiireettömät aamut, hellan edessä hääriminen, lenkkeily, saunominen, auringonkukat, yhdessä syöminen, ruotsin kieli ja viiikonloppuisin rauhalliset koti-illan perheen parissa. Vaikka olenkin käytännönläheinen, pohdiskelen usein asioita, välillä myös täällä blogin puolella. Joskus saatan jopa innostua kirjoittamaan runon.

Kestävä kehitys, kierrätys sekä ympäristön huomioiminen jokapäiväisissä valinnoissani on minulle todella tärkeää, ja tällainen ideologia näkyy myös täällä blogissani ihan käytännön vinkkeinä ja ideoina. Rakastan luonnossa liikkumista ja kesällä harrastuksiini kuuluukin muun muassa marjastaminen.

Innostun ja inspiroidun helposti asioista, ja siksi hyvin usein suorastaan pursuan ideoita niin käsitöihin, ruuanlaittoon, tanssimiseen kuin pukeutumiseenkin liittyen. Muun muassa suomalainen muotoilu, kauniit esineet, kankaat ja värit sekä retro inspiroivat minua.Olen pitkään harrastanut intohimoisesti tanssia: balettia, nykytanssia ja jazz-tanssia. Lukion jälkeen tanssiharrastus on ollut tauolla, mutta haaveilen etenkin balettitunnille palaamisesta.
Siinä tanssisalissa, samassa, johon ensimmäisen kerran astuin ollessani 7-vuotias, olen tanssinut jo yli 10 vuotta. Kyseisessä salissa olen paitsi oppinut tanssimaan, myös oppinut ihmisistä, yhteistyöstä, luottamuksesta ja itsestäni enemmän, kuin missää muualla. Tanssi on vuosien mittaan kietoitunut yhä tiukemmin osaksi minua ja se on ollut merkittävässä roolissa oman identiteettini muodostumisessa.


Oman tyylini avainsana on kestävyys. Pyrin ostamaan mahdollisimman vähän uutta, ja mikäli ostan, panostan kestävyyteen ja mahdollisuuksien mukaan myös eettisyyteen. Käytännössä lähes koko vaatekaappini sisältö on käytettynä ostettuja vaatekappaleita ja asusteita. Eettisyys ja laadukkaat materiaalit kiinnostavat ja innostavat. Lisäksi vaatteiden tuunaaminen on aina kiinnostanut minua kovasti, ja haluaisin syventyä siihen vieläkin enemmän toteuttamalla visioitani ihan harrastelijatason perusompelutaidoillani.Perheessämme syödään pääasiassa kasvisruokaa, ja keittiössä tykkään kokeilla rohkeasti erilaista, joskus myös täysin vegaanisia vaihtoehtoja. Olen syönyt gluteenitonta ruokaa jo useamman vuoden ajan, ja useimmat blogini reseptit ovatkin sekä kasvissyöjälle sopivia että gluteenittomia.

Blogistani löytyy ''Paavo''-tunnisteella postauksia Bichon Frise -koirastamme Paavosta, joka kuoli muutama vuosi sitten. Koira-aiheiset blogipostaukset ja kuvat ovat täällä blogissa lämpimänä muistona Paavo-koirasta. Paavo eli leppoisaa kotikoiran elämää. Se rakasti lenkkeilyä, eikä sen mielestä kilometrejä voinut koskaan kertyä liikaa.Pitkäjänteinen työni unelmieni koulupaikan eteen on viimein tuottanut tulosta. Tänä keväänä, 2020, ovet Helsingin lääketieteelliseen tiedekuntaan viimein aukenivat minulle. Odotan innolla opintojen alkamista ja uuteen kotikaupunkiin muuttoa.


Haluaisin joskus kokeilla minulle uusia tanssilajeja, kuten tankotanssia ja salsaa, puun muotoilua veistäen ja sorvaten, kenties myös vaeltamista. Haluaisin paremmin tutustua pohjoismaihin ja päästä näkemään niiden upeita luontokohteita.
Haaveilen tulevaisuudessa mielenkiintoisesta työstä, jossa voin kehittyä joka päivä. Haaveilen myös asumisesta vähän maalaisemissa maisemassa, joskus ehkä ulkomailla. Haaveilen uusien ihmisten tapaamisesta ja uusista kokemuksista, niin pienemmistä kuin suuremmistakin.

Tällainen kirjoittaja siis löytyy täältä ruudun takaa, ja pääasiassa tällaisista asioista kirjoittelen teille täällä blogissani. Toivottavasti viihdyt ja saat blogistani jotain, olipa se sitten inspiraatiota, hyödyllinen vinkki tai vaikkapa mieleinen resepti. Tervetuloa mukaan :)

1 kommentti:

  1. Oi, niin rauhallisen kauniisti osaat jakaa elämänläheistä viisauttasi, joka toteuttakoon toiveesi, unelmasi ja sitoo niistä vahvan punoksen karikoidenkin ylle!

    VastaaPoista