lauantai 11. lokakuuta 2014

Ihania yllätyksiä


Moikka! Ihanaa, vihdoin syysloma Nyt kun ulkona on jotenkin hirmu koleaa ja pimeää, voi oikein hyvillä mielin taas kadota kellariin tekemään käsitöitä, laittaa uunin lämpenemään, tehdä ihania gluteenittomia herkkuja ja muutenkin päästä toteuttamaan kaikkia pitkän aikaa mielessä olleita ideoita. Heti eilen illan viimeisistä tanssiharkoista tultuani, kun loma oli virallisesti alkanut, leivoin pannukakun, ja tänään ajattelimme tehdä Linnean kanssa pinaattilettuja iltapalaksi.

Tällä viikolla minulle on tullut paljon postia, mukavia yllätyksiä toinen toisensa jälkeen..
Voitin ihanan arvonnan 16-vuotiaan Annan Vaniljasydän-blogissa, jossa on kivoja gluteenittomia leivontapostauksia ja -reseptejä kauniilla kuvilla viimeisteltynä :) 
Tällainen suloinen leivontapaketti piristi päivääni alkuviikosta: Pussillinen leivontaan hyvin soveltuvia minivaahtokarkkeja, värikkäitä nonparelleja, suloisia muffinivuokia sekä kaunis kortti. Kiitos vielä Anna tästä ihanasta paketista!
Toinen juttu, joka tarkalleen ottaen tuli jo viime viikon loppupuolella, oli tilaamani uudet kärkitossut. Minulla on aina ollut Capezion tossut, ja samalla linjalla jatketaan. Tosin nyt tilasimme eri mallin (Bella). Se ei kuitenkaan kovin paljoa eroa edellisestä paristani. Nyt tossut ovat vain kärkiin laitettavia nahkapaloja vailla, ja sitten pääsenkin urakalla pehmittämään niitä.
Ja taas pääsin siihen aina yhtä ''ihanaan'' hommaan, nauhojen ompeluun.. :D
Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, parhaalta ystävältäni Isabellalta tullut ylläripaketti. Hän lähetti minulle puisia helmiä, joista joskus kauan aikaa sitten hänelle mainitsin, ja jotka olin oikeastaan jo ihan kokonaan päässyt unohtamaan. Lisäksi paketissa tuli Bellan piirtämä superhieno kortti! Tämä älypuhelimien hymiöskaalasta tuttu ''kuuhymiö'' pääsi oitis koristamaan huoneeni ilmoitustaulua. Sieltä se nyt katselee maailman menoa, haha :D

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Luulin että toi kortti on kopioitu tai jotain! Ihan sika hieno! Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Bella on kyllä niin supertaitava piirtämään ;D

      Poista
  2. Mukavaa että paketti löysi perille ja kiva kuulla että tykkäät ylläristä! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos vielä, tällaiset yllärit ovat ihan parhaita <3 :)

      Poista