lauantai 26. heinäkuuta 2014

Parhaan ystävän luona


Hellou! Kuten viime postauksessa mainitsin, nyt vähän kuvasaldoa viimeisimmältä kesälomareissultani Etelä-Suomesta. Olin siis parhaan ystäväni Isabellan luona reilu viikon ajan. Minulla oli kamera, laturi ja muistikortti mukana, mutta olin ottanut vahingossa vähän liian pienen mukaan. Sinne ei sitten mahtunutkaan paljoa yhtään kuvia. Minulla olisi ollu vielä paljon kuvattavaa, mutta ensi kerralla sitten. Kuvasaldon vähyydestä huolimatta tässä ainakin joitain ihanan reissun otoksia ja tunnelmia:
Minä ja Bellaseni lähdössä Helsinkiin iltapäivällä. Mekkoni on Barcelonan ostos, jonka ostin siis jo toissasyksynä. Se on yhä edelleen yksi suosikkini omista kesävaatteistani. Bellan mekko on Cubuksesta, farkkutakki kirpputorilta ja siepparikorun hän on tehnyt itse. 
ps. Huomatkaa seinällä roikkuva, suuri sieppari. Bella on tehnyt myös sen itse. Minulla ei nyt tullut otettua siitäkään kunnollista kuvaa, mutta joka tapauksessa, eikö olekin kivannäköinen yksityiskohta huoneessa?
Ja tässä vielä jättikuva meidän kaloripommi.. vaahtokarkkikakustamme :D

Bellan perheen kissat (etenkin Santeri, ruskea-musta kissa) olivat koko ajan vailla silittelyä ja rapsttelua. Varsinaisia hurmureita ovat :)

Lempi, kissojen ystävä..

Bella kaunokainen

Sää suosi meitä jo heti ensimmäisenä lomapäivänä, joten päätimme ottaa hyvät eväät mukaan ja lähteä rannalle iltapäiväksi. Höpöttelimme taas kaikki tuoreimmat kuulumiset samalla tietenkin aurigonpaisteesta ja hyvistä eväistä nauttien.

Minä ja Cabella-kissa. Näissä kuvissa ei näykään tuorein tulokas Bellan kotona, Cabellan pentu. Se on jo noin vuoden ikäinen, ja pientä kokoeroa lukuunottamatta ihan samannäköinen kuin Cabella.

Oli söpön näköistä kun kissat useita kertoja päivässä käpertyivät toistensa viereen nukkumaan ja aina välillä ryhtyivät tappelemaan leikkimielisesti keskenään..

Santeri alkaa monesti kehrätä jo silloin, kun se huomaa jonkun istahtavan sängylle sen viereen ;D
Sunnuntain asu.. Muun muassa tämän kuvassa näkyvän mekon sain Bellalta. Sain häneltä ja hänen siskoltaan monta ihanaa vaatetta: superkivat shortsit, farkut ja useamman mekon. Matkalta tarttui mukaan paljon muutakin pientä, kuten kirpputorilöytöjä sekä askartelujuttuja alennusmyynnistä.
Kynsissä punainen on aina ollut ehdoton lempparini!

ps. Vastaan mahdollisimman pian kommentteihin :) Minulla olisi muutenkin monenlaista mielessä blogin suhteen, mutta tällä hetkellä menoa hidastaa tietokoneellamme piilevä haittaohjelma tai jokin vastaava, jonka vuoksi koneella on tosi vaikeaa saada oikein mitään aikaiseksi. Tämä kuitenkin varmaan ihan pian korjaantuu, sillä saamme apua sellaiselta, joka tietää tietokoneista huomattavasti enemmän kuin minä, tai minä ja Veera yhteensä :D

6 kommenttia:

  1. oi ihana toi vikojen kuvien mekko! tiiätkö mistä se on? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko oli muistaakseni alun perin Gina Tricot -vaatekaupasta :)

      Poista
  2. Aivan ihana postaus! :) Tuo vaahtokarkkikakku on niin hieno, suloisia kissoja ja kaunis mekko! <3 :)

    VastaaPoista
  3. Nyt on kyllä niin herkullinen kakku! Rakastan vaahtokarkkeja, mutta eipä ole tullut kakkuun koskaan laitettua. :)

    VastaaPoista