maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäislomailijat


Moikka :) Nyt on sitten pääsiäislomat lomailtu, ainakin minulla oli tosi ihana loma
Paras kaverini Isabella oli meillä perjantaista maanantai-aamuun saakka. Emme olleet nähneet toisiamme yli vuoteen, joten juttua riitti hyvin kolmelle päivälle (ja yölle.) Olimme lähes kaiken ajan kellarissa, jossa teimme käsitöitä, kuuntelimme musiikkia, juttelimme ja nauroimme aina pitkälle aamuyöhön. Suunnittelimme kesää, söimme riisikakkuja homejuuston kanssa, hihittelimme ihan päättömille jutuille, kritisoimme jokaista radiosta kuuluvaa biisiä ja tulihan siinä sivussa opeteltua kaikki radio aallon mainoslaulutkin, ihan väistämättä tosin. Aamuyöstä auringon alkaessa pikkuhiljaa sarastaa kömmimme huoneeseeni nukkumaan. Kuten ehkä uskotte, yöunet ovat jääneet vähän vähemmälle tällä lomalla. Vaikka me molemmat olemme sellaisia tyyppejä, jotka mielellään menevät nukkumaan ajoissa, aina kahdestaan onnistumme kääntämään unirytmin ihan päälaelleen. Kellarissa se vaan tapahtuu ihan itsestään: Aika kuluu ihan hujauksessa, ja välillä huomamme ettemme ole syöneetkään moneen tuntiin. Mutta ettemme ihan kellarihöperöiksi olisi muuttuneet, kävimme me vähän lenkkeilemässäkin.
Loman käsityösaldo oli aika hyvä. Bella hullaantui unisieppareiden tekosta, ja niitä todella tuli kuin liukuhihnalta :D Tänä aamuna hätäisesti räpsin muutamia kuvia niistä. Onneksi Bella myös lähetti minulle itse ottamiaan kuvia, joten tekin pääsette pian näkemään ne. Minä tein myöskin pari siepparia, sekä muutamaa tuunausjuttua eteenpäin.

Viime yön unisaldo jäi ''huikeaan'' kahteen tuntiin, jonka jälkeen nukuimme tietenkin pommiin, nousimme ylös pikavauhtia, ja lähdimme Jyväskylään, josta Bella sitten hyppäsi junaan ja lähti kotia kohti. Tämän päivän minulla on ollut ihan älyttömän saamaton olo ja pettymyksiensietokyky on täysi nolla. On ollut tosi hankalaa oikein aloittaa, tai saada mitään aikaiseksi. Käytin kuitenkin Paavon lenkillä silmät puoliummessa hoiperellen ja tein meille ruokaa. Kurkkupurkin avaaminen koitui niin ylitsepääsemättömäksi haasteeksi, että sai melkein itkua pidellä. No ei nyt ihan sentään, mutta kyllä tämä valvominen kieltämättä saa pään vähän sekaisin :D Nyt iltapäivällä nukuin pitkät päiväunet, joten eiköhän tämä tästä ala pikkuhiljaa tasaantua.

Viime viikon keskiviikkona päätimme Sinin kanssa lähteä ottamaan kuvia läheiseen rantaan, (meidän vakkaripaikka, hih) Tässä siis teille muutamia aurinkoisen iltapäivän otoksista:

Kengät , Converse
Dr denim farkut , kirppis
Tummansininen trikoopaita , kirppis
Merimieshenkinen villatakki , kirppis
Kaulakoru , Kalevala
Sormukset , kirppis

Kiitos kuvausseurasta Sini! :)

Tällaisia kuulumisia siis viime viikolta ja tältä päivältä. Voihan väsymys, nyt olisi lähdettävä tekemään matikan läksyjä.. Ei ole kovin matemaattinen olo, mutta jospa minä saisin ne tehtyä. Se on vaan aloitettava niin ne lopulta kyllä tulevat valmiiksi.. Oikein energistä ja aurinkoista alkavaa viikkoa! :)

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo sun villatakki! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Satuin vain huomaamaan miten hienolta ihosi näyttää nykyään! : ) Olisiko antaa vinkkejä miten sait sen noin hyväksi (muuta kuin siis ruokavalion muutos) ja onko ihosi omasta mielestäsi kuinka hyvässä kunnossa(kuvat kun saattavat joskus hämätä)? Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos! Tällä hetkellä ihoni on paremmassa kunnossa kuin yleensä. Olen tsempannut pääasiassa siinä, etten yhtään koske ihoon päivän aikana. Kun opiskelee ja lukee, tulee helposti aivan huomaamattaankin pidettyä käsiä kasvoilla, mikä on todella huonoksi iholle, sillä se levittää bakteereja ihoon. Kun olen kiinnittänyt enemmän huomiota muun muassa tähän seikkaan, myös ihoni kunto on ollut parempi :)

      Poista
  3. Tosi kiva blogi! Millä oot tehny sun blogin bannerin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! :) Olen tehnyt bannerin käyttäen picasaa ja photofiltreä. Photofiltre-ohjelmalla tein ikään kuin täytetyt kirjaimet, ja picasan kollaasi-toiminnolla kokosin ne yhteen :)

      Poista