torstai 14. huhtikuuta 2016

Kuulumisia ja kirppisasu


Moikka! Taas kerran näin yötä vasten ajattelin tulla päivittämään pienet kuulumiset tänne blogiin. Nyt viettelen tosiaan viimeisiä lomapäiviäni ennen tämän kevään viimeistä jaksoa, jonka lukujärjestyksen olen tunkenut ihan täyteen kursseja :D On tavallaan ihan kivaa mennä taas kouluun, sillä tuntuu että tämä pikku loma välissä teki tosi hyvää, ja nyt olo on tosi motivoitunut. Etenkin syksyllä opiskelumotivaatiota tuntui jostain syystä olleen vähän vaikeaa löytää, ja kevään kirjoituksiin valmistautuminen sai omalla tavallaan vähän väsyksiin. Nyt on kuitenkin taas sellainen olo, että tästä on hyvä jatkaa. Olen ehkä jopa vähän alkanut kaivata omaa opiskelurutiiniani ja koulua ikään kuin arjen rytmittäjänä.
Hiljalleen vähiin käyvien lomapäivieni johdosta päätimme mamman kanssa lähteä tänään, tapamme mukaan, pienelle kirpputorikierrokselle. Päivän teemaan mukaisesti, ylleni valikoitui  jälleen aika kirppisvoittoinen asu. Tässä siis siitä pikaisesti napatut asukuvat :)
Cos-neule , kirppis
Punaiset dr denim -farkut , kirppis
Vans-tennarit , kirppis
Fjällräven Kånken -reppu, Sissos
Kalevalan Kuutar-kaulakoru on myöskin ostettu käytettynä :)
Huomenna suunnitelmissa olisi muun muassa käydä kirjastossa, tehdä jotain hyvää ruokaa, käydä tanssitunneilla ja illalla hinnoitella kirppikselle menevät vaatteet valmiiksi. Lauantai-aamuna nimittäin vien vaatteitani myyntiin tähän paikalliselle kirppikselle, josta olen varannut pöydän.

Oikein mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille! :)

9 kommenttia:

  1. Ihanan muhkean näköinen tuo neulepaita! :3 Tykkään kans tuosta sun Kuutar-riipuksesta, se sopii sulle todella kivasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Katri! :) Paita on kyllä kaikessa muhkeudessaan oikein mukavan tuntuinen päällä ja muutenkin laadukkaan oloinen :) Kalevalalla on kyllä niin kauniita koruja. Ne sinunkin uudet korusi ovat kyllä upeat :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja upea asu sinulla!
    Haha, minusta tuntuu, että opiskelumotivaationi on ollut lomalla varmaan loppusyksystä lähtien.. Se teki kuitenkin yllätyspaluun ja olen myös todella motivoitunut viimeiseen jaksoon! Nyt ei ole enää jäljellä kuin loppukiri ja kohta koittaa L.O.M.A, kesä, lämpö ja vapaus. Niin ihanaa. <3
    Aurinkoista viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elsa taas kivasta kommenttista<3
      Niin joo, joskus motivaatio vaan ihan selittämättä häviää jonnekin, ja silloin tuntuu niin väkisin vääntämiseltä yrittää pitää kaikki hommat kasassa ja suoriutua hyvin :D Mutta tosi hyvä, että motivaatiosi on nyt taas löytynyt. Varmaan kevät ja auringonpaiste vaikuttavat paljon, niistä saa niin paljon energiaa :) Niimpä, vielä viimeiset viikot niin pääsee lomailemaan <3 (tosin olen nyt tehnytkin sitä jo aika pitkään :D)

      Poista
    2. .. ja mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

      Poista
  3. Ai niin!
    Piti sanomani, että ihania uudistuksia olet tehnyt blogin ulkoasun suhteen! Kaunista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! :) Vielä pitäisi vaan viimeistellä noi bannerin alapuolella olevat sivut valmiiksi :P

      Poista
  4. Hei lempi;) tämäkin kommentti tuli vähän myöhässä, mutta ei se mitään itselllä ei kokemusta permanenteistä ole, mutta ainakikn noi "lettikiharat" näytti super kivoilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ne ovat kyllä omaankin silmään ainakin mukavaa vaihtelua, kun luonnostaan tukka on ihan piikkusuora ja vähän turhankin sileä :D

      Poista