tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kun liike pysäytetään


Jälleen yksi mukava viikonloppu takanapäin. Tällä kertaa myös Veeran poikaystävä Olli oli kanssamme viettämässä viikonloppua, johon kuului muun muassa hyvää ruokaa, elokuvia, lenkkeilyä ja pelejä porukalla. Oli kyllä tosi kivaa olla yhdessä, ensi viikonloppuna toivottavasti taas saamme tänne kasaan isomman porukan, sillä ajattelimme Veeran kanssa järjestää perheelle sellaisen brunssin tyyppisen jutun oikein pitkän kaavan mukaan :D 

Olemme suunnitelleet Veeran kanssa myös sellaista, että menisimme tällä viikolla ottamaan kuvia ihan ajan kanssa, jonnekin kauniiseen luontoympäristöön. En malta odottaa! Saa nähdä, mitä kaikkea sitten keksitään.
Juhannusaattona kävimme vähän aikaa tanssahtelemassa, ja siinä tuli napsittua joitain kuvia parin biisin ajan. Ajattelin nyt koota joitain kuvista tähän postaukseen. Mitä tapahtuu, kun liike pysäytetään?



Tänään muut lähtevät käymään Jyväskylässä, mutta ajattelin jäädä kotiin Paavon kanssa. Luen kemian aluetta vähän eteenpäin ja ehkä leivon (taas kerran :D) jotain pientä, jota voin sitten tarjoilla kun muut tulevat takaisin kotiin. Illalla olisi tarkoitus myös leikata hiukset, vähintäänkin kymmenen senttiä latvoista tulee saamaan kyytiä. Mukavaa viikonalkua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Vähänkö hienoja kuvia! Mustavalkoiset kuvat ovat kivaa vaihtelua, ja sopivat muutenkin näiden tunnelmaan :) Haha, ne kaikista "taidokkaimmat" eivät ilmeisesti päässeet mukaan postaukseen :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Tanssisalin valo näyttää kuvissa aina jotenkin kolealta niin ajattelin sitten muokata nämä tällaisiksi. Joo niitä ''parhaita'' ei julkiseen jakoon kenenkään nähtäviksi, hahah :D

      Poista
  2. Mahtavia kuvia! Tanssiminen on ihanaa :) Ps. Suuret kiitokset banner-postauksistasi! Olen viettänyt tämän illan niihin ja Picasaan tutustuen, ja luulen, että olen saanut tehtyä MELKEIN sellaisen bannerin kuin suunnittelin. Ilman ohjeitasi en olisi koskaan onnistunut, eli kiitos vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kiva kuulla, että ohjeista oli hyötyä! Itse tykkään paljon Picasasta, sillä se on helppokäyttöinen, mutta sillä kuitenkin saa tehtyä monipuolisesti perusmuokkauksia. Lisäksi se on näppärä ohjelma kuvien katseluun. Kiitos myös sinulle mukavasta kommenttista! :)

      Poista