sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lempeän hempeä


Hellou :) Täällä kirjoittelee rentoa sunnuntaita viettävä Lempi, jonka tarkoitus olisi kohta lähteä aamulenkille Aneten kanssa. Tämä pidennetty viikonloppu on kulunut taas niin hujakkaan..
Tosiaan, viimeistä viedään ennen kuin alkavat tanssin valoharkat, kenraalinäytös, esitykset.. Seuraavalla viikolla sama uudelleen, ja kaiken kruunaa sitten vielä viimeisen jakson koeviikko :D Mutta sitten onkin jo ensimmäinen vuosi lukiossa ohitse! Näin keväisin sitä ei koskaan tajua, miten lähellä kesäloma tosiaan onkaan
Tässä yksi viimeisimmistä unisieppareistani. Tämä sieppari kuuluu omiin suosikkeihini näistä omatekemistäni, pääasiassa rauhallisen värimaailmansa vuoksi. Pian saatte kuulla (kenties videon muodossa) vaihe-vaiheelta ohjeen ja kaikki vinkkini liittyen unisieppareiden tekoon.
Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita kaikille!

27 kommenttia:

  1. Mitä aijot tehdä kesällä? Oletko hakdnut töitä ?:) ihana blogi ja söpö kampaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdollisesti töitä, aion tietenkin nähdä kavereita ja olla niiden kanssa, ottaa paljon kuvia ja kerätä marjoja sitten heinä-elokuussa ;D olisi ihanaa tehdä jotain sellaista vähän "extemporea" tänä kesänä, niin saa nyt nähdä mitä keksitään jos keksitään ;D Ja kiitos paljon♥ :)

      Poista
  2. Tän postauksen värimaailma on kyllä kiva:) videota vaan sieppareista, en ymmärrä miten saat tosta keskustasta noin hienon!

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia, ihana tunnelma näissä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Aneten kanssa eilen päätimme vähän ottaa tällaisia erilaisia kuvia, kun minulla oli hiukset valmiina tuollaisella lettikampauksella ja huomasin että sehän käy jotenkin hyvin mamman minulle tuoman kirppislöytö-paidan (kuvissa näkyvän) tyyliin ;D

      Poista
  4. oi että, onpa sun hiukset kasvanu paljon kun sulle saa jo tollasen lettikampauksen! aivan ihana! :)) Saatko sää muuten rahaa tästä blogista esim. noiden mainosten kautta tai jotain? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Heh, aina välillä vaan alan miettiä, miten kivaa olisi taas napsaista hiuksista se 10-15cm ja kokeilla lyhyempää tukkaa ;D Mutta koska hiukseni ovat nyt niin hyvässä kunnossa, niin pidän niitä tällaisina vähän pidempinä (latvoja tietenkin aina välillä tasoittaen) ainakin kesän ajan..
      Mainoksiin voi liittyä erilaisia sopimuksia, ja mainoksien kautta voi saada rahaa :)

      Poista
  5. Ihana paita! Ja noi 'peilikuva' tsydeemit on mun lemppari kuvat! :) + muutenki iha ylihyvä blogi, oon vähän aikaa sitte liittynyt uudeksi ''anonyymi'' lukijaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Paita oli (ylläriylläri) mamman tekemä kirppislöytö. Mamma huomasi heti, että tuohan voisi käydä meidän Lempille ;D Mukava kuulla että pidät blogistani, tervetuloa lukemaan ja seurailemaan :)

      Poista
  6. Ei varmaan liity tän postauksen aiheeseen, mut ootko koskaa ollu bileissä, jossa juodaan ym.? :D

    VastaaPoista
  7. Voi, oot niin kaunis.....:):3

    VastaaPoista
  8. Onko sulla instagram?😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sillä LEMPIN nimimerkki

      Poista
    2. Niimpä ;D Eli siellähän minä, lempin -nimimerkillä löydät :)

      Poista
  9. Vau ompa upea kampaus! Olisiko sulla ohjetta tuollaisen letin tekoon? Onko se perus letti, joka on kierretty pään ympäri vai onko se letitetty ranskalaisena tuolta takaa. Olisi ihana kokeilla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on melko varmasti ranskalainen letti väärinpäin eli osioita letitetään ''väärinpäin'' alhaalla ei siinä päällä ja aloitettu melko varmaan niskasta ja menty pään ympäri sillä letillä ja jos jää latvoja niin ne letitetään normaalisti ja laitetaan pinneillä kiinni taakse :)! + lettiä voi lopuksi sillain löystyttää niin siitä tulee tuommoinen rento ja vähän isompi ja tuosta saa helposti juhlavamman lisäämällä semmoisia hengettömiä pinnejä joiden päässä on helmikoriste! :) t:kampaaja opiskelija

      Poista
    2. Eräs hiustenlaiton ammattilainen teki tämän kampauksen minulle :) Hän kertoi siinä samalla tehdessään kampausta, miten se tehdään, mutta en ihan kokonaan ymmärtänyt ja muista kaikkia vaiheita. Onneksi kuitenkin minulla on teidät, ihanat lukijani, jotka kerrotte kun tiedätte!

      Kampaajaopiskelijan antama ohje on täsmälleen se, jota hiustenlaittaja minulle selosti. Eli yläpuolella olevasta kommenttista löydätte ohjeen tällaiseen lettikampaukseen.
      Kiitos kun vastasit puolestani, itse en olisi noin hyvin ja perusteellisesti osannut vastata :)

      Poista
    3. kiva kuulla että ohjeestani oli apua! :) t: sama kampaaja opiskelija :)

      Poista
    4. innostuin tässä ihan vielä etsimään tuosta letistä videon eli miten se tehdään. tuossa on linkki tuo letti tehdään tuohon keskelle, mutta sen voi tehdä ihan mihin vaan, idea tuossa letissä on sama --> http://www.youtube.com/watch?v=0NRFVDdu-CE

      Poista
    5. Kiitos tosi paljon vaivannäöstäsi! :)

      Poista
  10. Sulla on ihana blogi ja oot kaunis♥
    Käy katsomassa meidän käsityöblogia -> lotta-and-emilia.blogspot.fi
    Kommentoi ja liity lukijaksi, jos tykkäät:)
    -Emilia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Menen ehdottomasti heti tsekkaamaan bloginne! :)

      Poista