sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Farkunsinistä


Moikka taas! Ja niin se loma taas hurahti, voi itku. Vaikka viime postauksessa totesin, ettei koulun aloittaminen loman jälkeen yhtään ahdista, niin tuota.. Pakko taas todeta tämä sama: Aina kun pääsee kunnolla loman makuun, se loppuu. Niin siinä aina käy :D
Lomani on kuitenkin ollut tosi rentouttava. Olen tehnyt käsitöitä, pääasiassa unisieppareita. Tänään sain vihdoin valmiiksi ensimmäisen ison unisiepparin, joka tulee huoneeseeni. Siinä oli kyllä aikamoinen homma. Viime yö hurahti kellarissa sen kanssa. Paavo säikähti hirveästi aamuyöllä neljän aikaan, kun joku kellarihöperö hiipi hiljaa ylös kellarista..
Olen katsonut telkkaria lomalla jotenkin tosi paljon. Arkisin en katso tv:tä lähes lainkaan, mutta lomilla sitten senkin edestä. Joskus vaan tarvitsee sellaista aikaa, jolloin ei tarvitse miettiä yhtikäs mitään. Sellaisten aivojenkäyttövapaiden lomien ja viikonloppujen jälkeen on aina ihan mukava taas saada kiinni arkirutiineista.
Kuluneen viikon aikana olen myös sisustellut huonettani muun muassa tekemällä sinne pari kivaa juttua itse. Esittelen ne, ja uutta ilmettä saaneen huoneeni teillekin pian.

Tässä yksi keväinen (Lempin kielellä: ei villapaitaa, villasukkia tai toppahousuja) asu viime viikolta. 
Nike Air Max -kengät , Stadium
Dr denim farkut , kirppis
Only paita , kirppis (viime viikon löytö!)
Koru , kirppis
Nämä pitkään haaveissani olleet kengät löytyivät Stadiumista hyvällä alennuksella viime syksynä.
Ihanaa nähdä aurinkoa taas pitkästä aikaa! On niin mahtavaa, kun päivät alkavat pidentyä ja kirkastua hirmuista vauhtia. Kevät kyllä jakaa lempivuodenaikani kärkisijaa kesän kanssa ;D

10 kommenttia:

  1. mistä kirpparilta löysit noi housut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne löytyivät Patina&Palttoo -kirppikseltä Äänekoskelta jonkun aikaa sitten :)

      Poista
  2. Onko sulla antaa ohjetta unisiepparin tekoon? :))

    VastaaPoista
  3. Moikka! :) Tässä postauksessa on joitain vinkkejäni unisieppariin tekoon liittyen: http://lempin.blogspot.fi/2014/01/tee-oma-unisiepparisi.html
    Voisin myös joku kerta toteuttaa sellaisen tarkemman vaihe-vaiheelta postauksen, koska olen nyt tehnyt jo niin monta, että se alkaa olla pikkuhiljaa rutiininomaista, ja voin omien kokemuksien pohjalta neuvoa, miten kannattaa tehdä ja miten ei :D Siinä on kuitenkin se haitta, että kaikilla ei välttämättä ole ihan samanlainen maku siepparien suhteen. Yritän tehdä siitä siepparista sitten sellaisen mahdollisimman perinteisen ja aika pienikokoisen, niin jokainen voi löytää siitä ehkä edes joitain vinkkejä oman tekoon :)

    VastaaPoista
  4. Eikös ole niin, että noi air maxit ei oo ihan juoksukengät, vaan semmoset vähän niinkun vapaa-ajan kengät..?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä ne mun mielestä enemmän on sellaiset vapaa-ajan kengiksi luokiteltavat, mutta ovat kyllä tosi mukavat sellaiset! :)

      Poista
  5. näytät hyvältä ja kaunis sininen paita ja siniset farkut yhteensopivat kengät. Pidän ketjun

    VastaaPoista
  6. Tykkään paljon sun blogista! Ja ah, ihanat air maxit! Pitäisköhän myös ite laittaa hankintalistalle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Ne on kyllä hyvät kengät, itse olen ainakin ihan ihastunut. Ne ovat tosi mukavat jalassa ja kivannäköisetkin. Muutamalla tutullani on Air Maxit, ja jaksan aina vaan ihmetellä, miten ne näyttävät kestävän sään kuin sään ilman, että niistä edes näkee käytön jälkiä :D Kannattaa aina välillä tsekkailla nettikauppoja, sillä niissä on aina välillä sellaisia kampanja-alennuksia, jolloin kengät voi saada vähän edullisemmin :)

      Poista