sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Uusista kengistä innostunut


Moikka! :) Rentouttava viikonloppu on jo (melkein) takanapäin. Olen saanut tehtyä koulujuttuja hyvin tänä viikonloppuna, mutta olen ehtinyt tekemään paljon muutakin: Olen lenkkeillyt, saunonut oikein kunnolla eilen ja tänään olen valmistellut teille muutaman blogijutun odottelemaan tuonne luonnoksiin ;) 
Nyt talvella en ole kyllä jaksanut panostaa ulkonäkööni paljoakaan :D Päälleni valitsen joka päivä kaikkein mukavimmat/lämpimimmät vaatteet. Koko tammikuun jokapäiväiseen asuuni on kuulunut trikoopaita ja vielä sen päällä jokin villapaita tai villatakki. ..ja jalassa tietenkin uggit. Kouluun on kävellen kuitenkin sen verran matkaa, että valitsen mieluiten kaikkein lämpimimmät ja kävelyyn mukavimmat kengät. Siksi korolliset nilkkurit -ja saappaat ovat olleet vähemmällä käytöllä. Minulle pukeutumisessa tärkeintä tällä hetkellä onkin, että vaatteet ovat mukavat päällä, ja ettei minua palele. Meidän koulussamme on nimittäin muutamia aika viileitä luokkia ja käytäviä. 
Kevällä ja kesällä jotenkin jaksaa paljon paremmin miettiä kaikkia kivoja asuja ja muutenkin laittautua vähän enemmän, oletteko huomanneet saman omalla kohdallanne? ;D

Mamma teki tosi hyvän löydön kirppikseltä muutama viikko sitten. Hän löysi ihanat nahkasaappaat, joista innostuneena päätin luoda asun, jossa kyseiset kengät ovat osana:
Favourite-nahkasaappaat , kirppis
Dr Denim farkut , kirppis
Vyö , kirppis
H&M neulepaita , kirppis
Huivi , Hilfiger
Rannekoru , kirppis
2012 syksyllä hiukseni olivat ohuemmat kuin koskaan. Silloin päätimme lyhentää niitä noin 10cm. Siitä sakka olen antanut hiusten kasvaa (jos nyt ei lasketa muutamia latvojen tasoitteluja.) Onnekseni hiukseni kasvoivat tosi vahvoina takaisin! Koska ne ovat nyt olleet niin hyvässä kunnossa, olen pohtinut, että jatkan niiden kasvattamista ainakin kesälle saakka. Sitten voin miettiä kaipaanko jotain uudistusta vai haluanko pitää pitkät hiukset ;D
Favourite-nahkasaappaat ovat todella hyvät jalassa.

Nyt lähden tekemään meille vähän ruokaa täksi illaksi. Mukavaa viikon alkua! :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hih, nousivat kyllä talvikenkien lempparilistalle! ;D

      Poista
  2. Onpas näpsäkän näköiset kengät! Tällaset kirppislöydöt on kyllä ihan parhaita!

    VastaaPoista
  3. Ihanat saappaat! Ja sun hiukset näyttää nykyään paljon entistä vahvemmilta ja hyväkuntoisilta :)

    Törmäätkö muuten usein kirppareilla Dr Denimin farkkuihin, ja minkä hintasia ovat suurin piirtein? Kun mä haluaisin kovasti Dr Denimit, mutta uusien hinta hieman hirvittää ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli<3 Minulla on kolmet dr. denim -farkut ja kaikki on löytynyt kirppikseltä! ;D Kahdet niistä olen löytänyt, kun olen sattunut juuri silloin olemaan kirppiksellä suunnilleen meidän ikäisen tytön tuodessa vaatteita kirppispöytäänsä. Ne varmaan aika nopeasti myydään käsistä, varsinkin jos ovat edulliset. Mutta kyllä niitä aina silloin tällöin löytyy. Kirppiksellä olen maksanut kyseisistä farkuista 2-5 euroa/kappale :)
      Ne on kyllä niin mukavan tuntuiset housut! Kannattaa tsekkailla, joskus nimittäin on sellaisia kampanjoita, joissa denimejä saa ihan yllättävän edullisesti esim joistain nettikaupoista :)

      Poista