maanantai 23. joulukuuta 2013

Minun värini


Moikka taas ihanat, kärsivälliset lukijani! Olen huomannut, että mitä kauemmin blogi elää hiljaiseloa, sitä vaikeampi on aloittaa taas uuden postauksen tekeminen, se aina vaan venyy ja venyy. Mutta nyt olen täällä taas! :D
Vaikka loma alkoi perjantaina, en ole vielä ihan täysin päässyt rentoutumaan (eli makoilemaan ihan ajan kanssa sohvalla mamman ja kumppaneiden kanssa Mad Men -tuotantokausia katsellen, tekemään käsitöitä ja blogiani..) Lauantaina Jessica, Tinja ja Ilona olivat meillä yötä. Päätimme syksyllä aloittaessamme oman tanssimme tekemistä, että jos se onnistuu, pidämme pienet neljän tähden juhlat meillä näin joulun alla ;D Annoimme toisillemme pieniä joululahjoja (joista kerron teille lisää kun teen kuvapostauksen illastamme!) söimme hyvin ja hihittelimme kellarissa yön. Tänään olin koko päivän mummon luona auttamassa häntä joululaatikoiden tekemisessä, ja saimme kuin saimmekin kaiken valmiiksi muutamien laatikoiden paistamista lukuunottamatta. Kun tulin kotiin, olin ihan rättiväsynyt! Kuusi tuntia keittiössä alle kuuden tunnin yöunilla ei ole hyvä yhdistelmä.. Silmäpussini paljastavat kaiken.. Ne kertovat oman osansa kuluneesta viikosta :D
Kuten otsikossa mainitsen, postauksen varsinaisena aiheena ''minun värini''. Olen täysin rakastunut harmaaseen! Pidän etenkin vähän tummemmasta/vihertävään taittavasta harmaasta. Tässä muutamia eilen otettuja asukuvia, joissa pääsette näkemään tätä yhtä suosikkiväriäni ylläni :)
Dr Denim farkut , kirppis
Paita , kirppis
Korut , nomination
''Lätsä'' on tätini neuloma :)
Lakkasin taas pitkästä aikaa kynnet! Nämä kynnet syntyivät Essien kynsilakoilla. Pidän uudesta, hopeisesta glitterilakasta tosi paljon. Epäsäännöllisen kokoiset ja muotoiset glitterit näyttävät ihan pieniltä timanteilta.
Tällaista tällä kertaa :) Pian blogiin tulossa ohjetta oman unisiepparin tekoon, ''tätä et tiennyt minusta'' -postaus, kuvapostaus lauantai-illalta ja mitä nyt ikinä keksinkään :D Oikein mukavaa viikonalkua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Kaunis sinä, harmaa sopii sulle tosi hyvin:)

    VastaaPoista
  2. Kyllä todellakin sopii, ja poseeraat niin luonnollisesti! :)

    VastaaPoista
  3. Onko teillä noin paljon lunta? Vai ootko ottanut noi kuvat jo aiemmin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otimme kuvat edellisenä päivänä julkaisusta! :) Seuraavina päivinä ne kuitenkin sulivat kokonaan :/

      Poista
  4. Tosi kauniisti sopii harmaa väri sinulle :)) oot niin ihana ku osaat poseerata ja olla luonnollinen kuvissa :))Hyvää joulua sulle ja sun perheelle !

    VastaaPoista