sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Tältä näytän arkena


Minun arkimeikkini on aika simppeli. Herään aamuisin yleensä niin myöhään, että meikkaamiselle ei jää kovin paljoa aikaa. Pääasiassa mukavuudenhaluni ja meikin tietyt kriteerit (nopeus, helppous..) ovat muovanneet arkimeikistäni tällaisen, kuin se nykyään on.
Arkimeikkini ei aina noudata tätä kaavaa, siitä jää pois milloin mitäkin ja välillä saatan jättää koko meikkaamisen väliin :D Tässä kuitenkin sellainen meikki, joka on arkimeikkini aina, kun minulla on aikaa sen tekemiseen.
Lähtötilanne, ei meikkiä. Hehe, kun olen oikein laiska niin tämä on arkimeikkini ensimmäinen ja viimeinen vaihe :D Tällä kertaa kuitenkin tein meikin ihan loppuun saakka..
Aloitan levittämällä Pan Stick -peitepuikkoa silmien alle. Peitin tällä joskus näppyjäkin. Tämä on kuitenkin todella tuhtia. Siksi käytän sitä satunnaisesti peittämään joitain punaisimpia kohtia ihossa, mutta en jatkuvasti isoilla iho-alueilla. Kun iho mm. hikoilee tanssitunneilla, ja näpyt on peitetty näin tuhdilla voiteella, ne ärtyvät helposti eivätkä parane.
Peitepuikko peittää hyvin tummat silmänaluset.
Sitten puuterin aika! 
Tilasimme mamman kanssa minulle uuden mineraalimeikkipuuterin, koska olin käyttänyt vanhani jo ihan loppuun. Pidän näistä bareMinerals-tuotteista todella paljon :)
 Sen lisäksi, että bareMinerals-puuteri tekee ihosta mattapintaisen, se myös peittää punaisuutta erittäin tehokkaasti. Siksi sitä kutsutaankin myös meikkipuuteriksi. BareMineralsin kanssa ei siis tarvitse käyttää meikkivoidetta lainkaan. 
Mineraalimeikki ei tuki ihohuokosia, vaan jopa hoitaa ihoa. Mineraalipuuterilla saa kevyen, mutta peittävän ja ennen kaikkea luonnollisen lopputuloksen, mikä on minulle tärkeää. Jos kiinnostuit, lue lisää bareMineralsista esim täältä.
Meikkipuuteria ''kopistellaan'' varovasti kanteen, ja siitä pyöritellään siveltimeen. Yllättävän pieni määrä riittää peittämän ihon punottavat kohdat, ja tekemään ihosta tasaisen sävyisen.
Ensin levitän meikkipuuteria pienellä siveltimellä pääasiassa näppyjen ja punoittavien kohtien päälle. Sitten levitän puuteria tasaisesti koko kasvojen alueelle suuremmalla siveltimellä.
We Care Icon -vaalea luomiväri on suosittelemisen arvoinen. Se on erinomainen silmämeikin pohjustamisessa. Sitä voi kuitenkin käyttää myös yksistään. Vaalea, mattapintainen luomiväri ei juurikaan erotu, mutta se avartaa katsetta huomattavasti.
Levitän luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, kulmaluuhun saakka :)
Vahvistan kulmakarvat tällaisella siveltimellä ja ruskealla kulmaluomivärillä. Mielestäni kulmien meikkaaminen siveltimellä on huomattavasti helpompaa kuin kynällä. Siveltimellä saa sellaisen pehmeämmän ja tasaisen lopputuloksen helpommin :)

Kas näin..
Tällä hetkellä minulla on käytössäni Lumenen Cloudberry -ripsiväri. Olen todennut sen hyväksi ripsariksi: Harja erottelee ripset hyvin ja tämä ripsiväri on myös helppo puhdistaa pois. 
En oikein pidä sellaisista ripsiväreistä (yleensä vedenkestävät) jotka eivät millään meinaa lähteä pois, vaikka käyttäisi tehokastakin silmämeikinpoistoainetta.
Taivutan ripset..
Monesti kiireessä/laiskuuksissani jätän meikin tähän vaiheeseen. Kun ripset on värjätty mustiksi, en aina käytä ripsiväriä, vaan pelkästään taivutan ripset.
Sitten ripsiväriä..
Ja viimeiseksi poskipunaa. Tämä poskipuna on The Body Shopin. Tiputin tämän kerran lattialle, ja kansi hajosi.. Kannen puuttuminen ei kuitenkaan haittaa, sillä rakastan tätä sävyä niin paljon! Aion takuulla käyttää tämän poskipunan tarkasti, pohjaa myöten loppuun ;D
Opin vasta muutama viikko sitten (meidän ''meikkitaiteilijaltamme'' Anetelta;) miten poskipuna tulee levittää oikeaoppisesti :D
Lopuksi sipaisen huulille joko kevyttä huulipunaa, huulikiiltoa tai hieman sävyä antavaa huulirasvaa.
.. ja tältä näyttää valmis meikki :) 

19 kommenttia:

  1. http://www.purature.com/fi/anti-acne-serum.html
    Tää tuote todellakin toimii. On itellä just käytössä eikä ole mitään turhaa mömmöö :) Lisäks tuo on ihan sairaan riittoisaa, veikkaan että toi pullo kestää helposti puol vuotta käytössä! Ainoona miinuksena sanoisin tymäkän hajun (teepuuöljy, duh), mutta siihenkin tottuu :) Ja toimituksessa tuntui kestävän ja kestävän, ehkä siksi etten jaksanut venailla että pääsen kokeilemaan :D Tuote tuli siis aina Meksikosta asti.
    Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teepuutuotteet ovat kyllä tehokkaan tuntuisia. Minulla oli joskus teepuu-kosteusvoide ja se oli ihan huippuhyvä! Tuoksuun kyllä tottuu ;D Kiitos suosituksestasi! :)

      Poista
  2. oot todella kaunis!

    VastaaPoista
  3. Olet niin nätti<3 Miten sulla on vaan otsassa näppyjä :o Ja yksi pieni vinkki on se että kun peset kasvoja niin pese ne lopuksi kylmällä vedellä, jos et sitä jo tiennyt..:)
    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 :) Mulla aina vähän vaihtelee, että mihin tulee näppyjä. Tällä hetkellä mulla on eniten hiusrajassa ja otsassa, muutamia myös leuassa. Minulla otsan alue on jostain syystä aina ollut herkempi epäpuhtauksille :/
      Huuhtelen lähes aina kasvot kylmällä vedellä, se tekee jotenkin semmoisen freesimmän olon ;D

      Poista
  4. Ihana aurinkoinen Lempi! Sulla on kyllä tosi kauniit kasvojen piirteet ja ihanat silmät. Suosittelen suhtautumaan varauksella ihmisten jakamiin vinkkeihin kasvojen hoidon suhteen. On paljon uskomuksia siitä miten jokin hoitokeino muka auttaa ihon tulehdustilaan, vaikka tosiasiassa vaikutus voi olla päinvastainen. Ihanaa syksyn jatkoa sulle Lempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kauniista sanoista! :) Se on niin yksilöllistä, että mikä tuo avun mihinkin ongelmaan. Toiselle ehkä käy jokin tuote, toiselle taas ei lainkaan.
      Sitä samaa sinulle, tai oikeastaan ihanaa joulunodotusta!

      Poista
  5. Ootko koskaan kokeillut radiofrekvensihoitoja? Saattaisi auttaa noihin sun ihoongelmiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin ihan vieras käsite, pitääpä tutustua aiheeseen! :)

      Poista
  6. Sun blogia on aina niin kiva lukee!:D

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana blogi ja oot tosi kaunis<3

    VastaaPoista
  8. Voi miten rohkeaa, että laitat itsestäsi tänne kuvia ilman meikkiä, vaikka sulla ei olekaan aivan nuken iho! (: Erittäin ihailtavaa, pisteet kotiin siitä.

    Pitäisi itsekin kokeilla tuota mineraalimeikkipuuteria!

    Erittäin kaunis tyttö olet, kuten siskosikin! (Terveisin Merenhelmen uskollinen lukija.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommenttistasi! <3 Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Bareminerals -tuotteita! :)

      Poista
  9. Hei! Todella kiva blogi sulla. Oletko koskaan miettinyt, että sinulla voisi olla mahdollisesti akne? Itse kärsin keskivaikeasta aknesta, joka alkoi 15-vuotiaana ja olen nyt 17. Äitini uskotteli minulle, että näpyt kuuluvat murrosikään, mutta itse tunsin ja tiesin, että ne eivät johdu siitä. Pyysin äitiäni varaamaan minulle ajan ihotautilääkärille ja usko pois, se kannatti! Nyt olen syönyt n. puoli vuotta antibioottilääkkeitä ja käyttänyt illalla levitettävää voidetta. Nykyisin uskallan olla julkisesti ilman meikkiä, sillä ihoni on todella hyvässä kunnossa nyt. En kuitenkaan väitä, että sinulla olisi akne, sillä joillekin jotkin ruoka-aineet tai kosmetiikkatuotteet voivat aiheuttaa iho-ongelmia. Lisäksi voisin vielä mainita, että olen alkanut syödä lisäravinnesinkkiä, joka luultavasti on myös auttanut kasvojani parantumaan :) Tosi kiva blogi sulla, jatka samaan malliin, äläkä piittaa ilkeistä kommenteista, sillä sellaiset ihmiset ovat vain kateellisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tosi mukava kuulla, että sait ihosi hyvään kuntoon. Huonokuntoisen ihon kanssa taistelu ottaa koville. Minulla itseasiassa oli noin puolen vuoden pituinen antibioottikuuri ihon vuoksi, mutta se ei minun tapauksessani tuonut helpotusta :/ Näin jälkikäteen ajateltuna minulla iho-ongelmia varmaan aiheuttivat pääasiassa gluteeniviljat, sillä pitkään jatkuneiden vatsavaivojen seurauksena jätin ne ruokavaliostani pois. Eikä mennyt kuin kaksi viikkoa, ja ihoni oli ihan eri näköinen! Nykyään minulle ei enää tule sellaisia kipeitä tulehtuneita finnejä lainkaan. Rintakehän ja selän iho on ihan moitteettomassa kunnossa. Kun syön vähän enemmän sokeria tai rasvaisempia ruokia tai kun stressaan, yksittäisiä finnejä tulee sinne tänne, mutta nykyään pystyn täysin tiedostamaan, mistä mikäkin finni on tullut :D Ennen ihoni oli niin arvaamaton ja aika hankalakin toisinaan. Kiitos vielä kivasta kommenttistasi! :)

      Poista