lauantai 5. lokakuuta 2013

Syksyinen asu ja kamerakokeilu


Moikka! Jee, jälleen ihana ja odotettu viikonloppu :) 
Tämä viikko on mennyt kivasti: Saimme aluilleen oman tanssin, jonka teemme muutamien ystävieni kanssa tämän syksyn aikana, sain uuden puhelimen (pian minua pääsee seuraamaan myös Instagramissa!), sain ensimmäisen lukion jaksotodistuksen ja 9. luokan projektityöni heräsi taas henkiin. Projektityöhöni liittyvät käsityöt ja suunnittelemani ''yritys'' pääsivät näytille erääseen käsityötapahtumaan. Siitä lisää sitten omassa postauksessaan. 
Tulossa lähiaikoina tänne blogiin on muun muassa pari käsityöpostausta, sekä Paavon turkinhoitoon ja ruokaan liittyvä postaus, jonka ohella järjestän pienen arvonnan teille koiranomistajille :)

Mamman uusi kamera pääsi tänää ensitestaukseen (minun osaltani), ja olen täysin ihastunut kuvien väreihin ja laatuun ylipäätänsä. Huomenna ajattelimmekin Linnean kanssa mennä ottamaan lisää syksyisiä kuvia rantaan. Tosi kivaa! Odotan innolla huomista. Tässä kuitenkin yksi asu viime viikolta, jonka kuvasimme pikaisesti tänään:
Kengät , Converse
Dr Denim farkut , kirppis
Puuvillaneule , JC
Villatakki , kirppis
Huivi , kirppis
Pallokorvikset , H&M
Sormuksen sain lahjaksi

12 kommenttia:

  1. minkä kännykän sait? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin Samsung galaxy s2+ puhelimen :) Nyt vain odottelen että suojakuoret tulisivat postissa ;D

      Poista
  2. Kenties käsityömessuille Seinäjoelle?(;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en kyllä oikein osaa sanoa onko se juuri se :D Entinen käsityöopettajani nimittäin vei työt sinne. Muistaakseni se oli jokin tapahtuma täällä Keski-Suomessa :D

      Poista
  3. Mitä kokoa sinun dr. denimisi ovat? kun olen ajatellut hankkivani sellaiset netin kautta tilattuna mutta en osaa yhtään arvioida. Tosi hyviä kuvia sinusta (:! Ja mikä toiseksi nimeksesi nyt tulikaan / tuleekaan :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kahdet l-kokoiset ja yhdet m-kokoiset, molemmat käyvät minulle oikein hyvin :) Näissä kuvissa olevat ovat l-kokoiset. Ymmärtääkseni denimeissä kankaan venyvyys vaihtelee jonkin verran, mikä tietenkin vähän hankaloittaa oikean koon löytämistä :/
      Hih, nimeä ei ole vielä virallisesti vaihdettu, koska minun pitää vielä pohtia yhtä pikku juttua siihen liittyen. Paljastan sen ehkä sitten myöhemmin ;)

      Poista
  4. mikä sun dr denim koko on? itse oon tosi hoikka mutta vyötärö aika leveä eikä nuo dr. denim farkut mahdu mitenkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kuvissa näkyvät denimit ovat l-kokoiset, ja ovat minulle tosi hyvät :) Jos aiot tilata netistä denimit niin kannattaa varmaan käydä ensin sovittamassa itselle sopiva malli ja koko liikkeessä, jossa myydään dr denim -housuja :)

      Poista
  5. Sun hiukset näyttäää tosi paljon tuuhemmille kun joskus aiemmin! :) Ja tuli noista denimeistä mieleen, että mulla on itelläni on S-kokoset ja oon ihan varmasti paljon sua "tukevampi" . Ite olisin varmasti ottanut suoraan M tai L-kokoiset hyllystä, mutta kaverini sano että ota S ja kun kokeilin niin yllätyin itsekin, että ne todellakin oli mulle oikean kokoset :D Normaalisti mun koko housuissa on siis M tai 38.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :) Minusta itsestänikin tuntuu, että hiukset olisivat vahvistuneet!
      Siihen nähden, minkä verran denimit venyvät, olisi m-koko minulle luultavasti parempi. Minulla on sellainen muistikuva, että S-koko olisi ollut minulle vähän liian pieni. Kankaan joustavuus ymmärtääkseni vähän vaihtelee näissä housuissa, riippuen esim mallista ja väristä.
      Joka tapauksessa, nämä löytyivät kirppikseltä niin ei sillä tavalla tarvinnut pohtia kahden koon välillä, kun nämä kuitenkin olivat (ehkei just, mutta melkein) minun kokoani ;D

      Poista
  6. ihana lempi ja asu! ;3 -katsu

    VastaaPoista