sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Nike Air Max


Moikka taas pitkästä aikaa! Tässä viettelen rauhallista sunnuntaipäivää.. On ollut todella rentouttava viikonloppu :)
Olimme Sinin kanssa viime viikonloppuna Jyväskylässä. Tein sieltä yhden tosi kivan löydön, nimittäin siniset Niken Air Maxit! Olen jo kauan aikaa katsellut kuvia kyseisistä kengistä. Oli hauska, kun selitin Sinille, että sellaiset Air Maxit ois tosi kivat, ne on niin sellaset hienot ja varmaan tosi mukavatkin ja...
Sitten Stadiumissa käydessämme bongasin nämä alennuspöydältä. Katsoin, että nuo ovat kyllä suurinpiirtein kokoa 37, eivät varmaan edes mahtuisi. Jalkaan kokeillessani kuitenkin huomasin, että nämähän mahtuvat, ja oikeastaan istuvat ihan täydellisesti!
Ainakin kaikki ystäväni tietävät, miten huono minä olen tekemään nopeita päätöksiä.. Nämä kengät ovat yksi niistä erittäin harvoista heräteostoksiani. Olin melkein heti varma, että nämä minä kyllä ostan! :D 
Air Maxit ovat todella mukavan tuntuiset jalassa ja kaiken lisäksi ne ovat kivannököiset. Pidän tällaisesta tummansinisestä väristä tosi paljon, se käy niin moneen eri väriin :)
Eivät olleet pahan hintaiset ollenkaan :)


Tällaista tänään :) Olen pahoillani että blogissa on ollut aika hiljaista taas vähän aikaa. Ensi viikolla käymme ostamassa meille ulkoisen kovalevyn, jonne voin laittaa kaikki koneemme kuvat. Koneemme on nimittäin niin täynnä, että blogin tekeminen on erittäin hidasta, ihan kuvien koneelle siirtämisestä aina blogitekstin kirjoittamiseen saakka. 

ps. Otin viime viikolla käyttöön uuden puhelimeni. Nyt minua voi seurata myös Instagramissa nimimerkillä lempin :) Tein myös ask-tunnuksen. Siellä voitte kysellä melkein mitä vaan mieleen tulee ;D 
Kuitenkin, jos jatkossa tulee jotain kysyttävää niin tietenkin myös tänne blogiin voi laittaa!

Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Wautsit mikä löytö, ihan pilkkahinnalla! Ja tuo väritys on todella kaunis <: Miekin kuulun näihin Air Max-faneihin, sain omani syyskuussa ja ne on olleet ihan huippukenkulit - ja niin mukavatkin, tyylikkyyttä unohtamatta <; Ne ovat tämmöiset jos tahdot nähdä <:
    http://matildannas.blogspot.fi/2013/09/air-max-asua.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanat noi sun kengät, tosi kivan väriset! Odotan niin ensi kevättä ja kesää, silloin maxit pääsevät useammin käyttöön, kun ei ole koko ajan niin sateista ja kuraista :D
      Sulla on tosi kiva blogi! :)

      Poista
  2. http://justme-foryou.blogspot.fi/ tsekkaa mun blogi ja liity lukemaan jos kiinnostust :) sori mainostus! mut kommentin pointtina olikin sanoo, että sulla on kiva blogi :)

    VastaaPoista
  3. Paljon noi maksoi siis alessa?:) entä norm? Ostitko siitä mikä on Hesburgerib vieressä olevasta stadiumista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengillä oli hintaa alunperin 140 euroa ja alennuksen jälkeen 40 euroa :) En ole ihan varma, mitä hintaluokkaa nämä kengät nykyään ovat, kun tämä mallikin on jo varmaan vähän vanha. Mutta tykkään kyllä näistä kengistä yhä hirmuisesti. En malta odottaa kevättä, että nämä pääsevät taas käyttöön ;D Ja joo ne olivat juuri sieltä! :)

      Poista