sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Uusia juttuja!


Moikka! Nyt on sitten koeviikko ohi, jes! Kokeet tuntuvat menneen ihan hyvin :) On vihdoin aikaa ja energiaa keskittyä kaikeen kivaan ;D 
Meitä on päässyt taas puraisemaan se kuuluisa sisustuskärpänen. Heh, itseasiassa tänä aamuna meinasimme lähteä ihan extempore Ikean reissulle. Päätimme kuitenkin säästää sen ensi-, tai sitäseuraavalle viikolle. Huoneeni tulee kokemaan pieniä muutoksia lähiaikoina. Moniin muihinkin kotimme huoneisiin on tulossa muutoksia sisustukseen. Tosi kivaa, vaihtelu nimittäin todella virkistää! :) Ajattelin, että kun saan huoneeni sisustuksen valmiiksi, teen teille huonepostauksen. Tein sellaisen jo joskus aiemmin, mutta huoneeni on muuttunut paljon sen jälkeen. 
Tämä viikonloppu on mennyt lähinnä rentoutuessa. Käytimme eilen muutaman ystäväni kanssa koiria lenkillä. Paavosta tuli kyllä aikamoinen kurakoira, koska satoi vettä ihan kaatamalla :D Ollaan vähän mietitty, että pestäisiin Paavo Aneten kanssa tänään. Kokeiluun pääsevät Paavon uudet ''luomu'' shampoo ja hoitoaine. Teen niistä teille postauksen pian. Ajattelin samalla muutenkin vähän päivitellä Paavon syyskuulumisia :)
Mutta nyt, (kuten otsikko kertoo) esittelyssä pari uutta juttua:
Aivan ihana reppu, jonka löysin kirppikseltä ja uusin käsityöni, sieppari! 
Tykkään niin paljon tämäntyyppisistä repuista. Hintaa tällä vanhalla repulla oli vain kolme euroa. Huomenna se pääsee osaksi asua, joten tulette näkemään sen ihan käytössä.
Vasemmalla puolella roikkuu viimeisin käsityöni, ''koeviikon sieppari.'' En yleensä tee käsitöitä silloin, kun pitäisi lukea ja on paljon tekemistä. Viime viikolla kuitenkin tuli tietyllä tapaa raja täyteen opiskelun suhteen, (useampanakin päivänä.) Silloin laitoin kirjat kiinni ja lähdin kellariin tekemään käsitöitä. Ja tällainen syntyi :)
Hitsi kun en taaskaan muistanut ottaa välivaihekuvia. Lupaan, että seuraavalla kerralla siepparia tehdessäni otan, niin voin tehdä blogijutun oman unisiepparin tekemisestä :) Olen oppinut paljon tehdessäni sieppareita, ja haluan jakaa kanssanne kaikki vinkit, joista on mahdollisesti hyötyä.
Sieppari pääsee luultavasti koristamaan erään ystäväni seinää, jolle hän keräilee unisieppareita :) Siellä onkin ennestään jo muutamia kivoja sieppareita. Tämä pääseekin ''jonon jatkoksi'' :D

Tällaista tänään.. Huomenna alkaakin sitten uusi jakso koulussa, 2. jakso.  Se on onneksi vähän rennompi kuin ensimmöinen. Minulla jää enemmän aikaa tehdä blogia ja vaikkapa käsitöitä. Psst.. te lukijani, jotka omistatte koiran, pysykää kuulolla ;) Pian nimittäin tulossa arvontaa tänne blogiin!

14 kommenttia:

 1. Mikä reppu!! kunnon löytö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä se oli kyllä ihan huippulöytö! :)<3

   Poista
 2. Ihana reppu!! ja muutenkin ihana unisieppari ja vähänkö kivaa kun mulla on koira ja sitten jotain siihen liittyvää niin arvonta!! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :)<3 Hih, koiruudelle terveisiä ;D

   Poista
 3. oooo mau mikä reppu ! iha huippu !

  luovuuttahulluudeksi-sarastaa.blosgpot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoset kyllä on tosi kivoja :P Nyt vasta viikonloppuna sain aikaiseksi lyhentää repun hihnoja, joten ensi viikosta lähtien se pääsee kovaan käyttöön! :)

   Poista
 4. Kivoja juttuja! Täällä päin on koeviikko vasta alkamassa...:/

  VastaaPoista
 5. Älyttömän kiva reppu! :-)

  werablee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ei sit mitään pikkufifi-arvontoja koska täältä löytyy pitkäkarvainen saksanpaimenkoira :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lupaan ettei tule pikkufifi-arvontaa! ;D

   Poista