keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Siskokset


Viime viikonloppuna lakkailin kynsiä kosmetiikkaan hurahtaneen siskoni Veeran kanssa. Testaukseen pääsivät Lumenen syysuutuudet: Viileät yöt,  sävy 32 sekä  Purppurapilvet, sävy 33, jotka Veera oli saanut blogiyhteistyönä.  Nämä leikkisän väriset lakat tuovat mieleeni ehkä enemmän kevään, mutta toisaalta sävyt sointuvat nätisti myös syksyisiin väreihin. Nämä värimaailmaltaan kauniisti toisiinsa sointuvat lakat ovat mielestäni kuin siskokset..
Samaa sarjaa, vaan eivät samanlaiset. 
Erilaiset, mutta erottamattomat, 
toisiaan täydentävät.
Tämä ikään kuin petrolinvärinen lakka on mielestäni kauniin värinen. Lumenen lakat ovatkin mielestäni sävyiltään sellaisia ''just eikä melkein.'' Kokoelmasta löytyy toki perusvärit, mutta nämä murretut värit, tai perusvärien erilaiset sävyt miellyttävät aina silmää. Ne ovat tietyllä tapaa tyylikkäitä.
Pidän Lumenen lakoista myös siksi, että ne ovat käytännöllisiä: Sivellin on leveä, jolloin lakan saa levitettyä tasaisesti ja vain parilla vedolla. Lakka myös kuivuu todella nopeasti. Peittävimmissä lakoista vain yksi kerros voi riittää (kuten esimerkiksi 18, Farewells.)
Näissä kynsissä minulla on lakkaa kaksi kerrosta. Kolmenkaan kerroksen laittaminen ei veisi kauaa, sillä lakka kuivuu niin nopeasti. Lakka myös kestää hyvin kynsissä, jopa ilman päällyslakkaa. Minulla on siis yhä samat, kuvassa näkyvät turkoosit kynnet, jo neljättä päivää. Kuten tavallisesti, lakka on vähän lähtenyt kulumaan kärjistä. Se on kuitenkin kulunut niin vähän, että kynnet ovat yhä ihan siistin näköiset.
Tässä vielä siskosten kynnet :)

19 kommenttia:

  1. Oi! Ihanat kynnet! <3

    VastaaPoista
  2. Moiiks, iik mite ihanat kynnet. Ja ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta onks Anette sun sisko????? Sen tiiän että Veeraon, mutta oon miettiny oonko aatellu oikein??,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon ymmärtäny nii et Anette oli ainaki joskus Lempin veljen tyttöystävä :) En tiiä onko enää tai oonko ees oikeessa mut kuitenki :D

      Poista
    2. Hihi kiitoksia! Anette seurusteli aikoinaan veljeni kanssa. Vaikkei hän seurustele enää, hän on meille ihan niin kuin yksi perheenjäsen :) Anette on tullut jäädäkseen :D

      Poista
  3. Haha aww, olipa ihana postaus! :D

    VastaaPoista
  4. miten oot tehny ton otsikon :o? et miten saat noi kuavt noiden kirjainten sisään, yliheno :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut kuvat kirjaimien sisään ''täyttämällä'' kirjaimet niillä Photofiltre -ohjelmalla. Voi olla että teen joku päivä siitä tarkemmat ohjeet blogiin, koska siitä kysytään niin usein :) Kiitoksia!

      Poista
  5. Mite ehit postailla nykyää nii harvoi? :o Tai joo varmaa menee koulujuttuihi aikaa ja on sulla muutaki elämää ku blogi, mut ku oon ymmärtäny et sulla ei ois ees paljon kursseja kerralla? Ku etkös käykki lukion neljää vuotee? Tää sun blogi vaa on nii ihana ja uudet postaukset jotenki piristää mun päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenttistasi, ihana kuulla että pidät blogistani! :) Viimeiset pari viikkoa on ollut aika paljon kaikenlaista tekemistä. Blogini postausväli on kieltämättä hieman pidentynyt esimerkiksi viime vuoteen verrattuna. Olen kuitenkin päättänyt, että teen mielummin vähän harvemmin postauksen, jonka kuviin ja sisältöön olen panostanut huolella, kuin että kiireellä tekisin mahdollisimman usein sellaisia vähän epämääräisiä postauksia :D Jep, teen lukion luultavasti 3,5-4 vuoteen :)

      Poista
  6. Hei!
    Tää on ensimmäinen kerta kun vierailen blogissasi, eikä varmasti jää viimiseksi:). Parissa sekunnissa tästä tuli mun ehdoton lemppari suomalaisista blogeista, eli siis tää on aivan ihana!♥ Olen aivan järjettömän kateellinen sulle, kun oot niin sairaan taitava baletissa/Tanssimisessa ja oot aivan superkaunis ja pirteä!:D ite oon harrastanut balettia vasta vuoden kun ennen sitä ei ollut mahdollisuutta alottaa mut innostusta/ Pakkomielteistä hysteriaa olin kyllä tuntenut balettia kohtaan jo n. 9 vuotta:)
    Kirjotan itekkin blogia, sen löytää kun haet "Elvin Elämää dynaam" Ja siis toi dynaam ei liity siihen blogin sisältöön mitenkään mut kone sekosi ja asialle ei enään mahda minkään;D. Sori kun tuli näin pitkä kommentti mikä ei edes liitynyt noihin upeisiin kynsiin mut halusin vaan kertoa miten upea blogi sulla on:)
    Hyvää Syksyä,
    ♥:Elvi:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ihanasta kommenttistasi, tällaiset piristävät ja ilahduttavat ihan kummasti! :) Tervetuloa lukemaan blogiani, kiva kuulla että tykkään siitä :) Baletti on ihan huippuharrastus! Menen katsomaan blogisi! Oikein mukavaa syksyä sinullekin<3

      Poista
  7. Hei Lempi! Sellaista olisin kysellyt että millä lailla nykyään hoidat ihoasi? Onko gluteenin välttäminen ollut edelleen paras keino? Syötkö kaikkea muuta vapaasti? Olet kaunis riippumatta ihosi kunnosta(joka näyttää olevan nyt hyvä!) :) Kiitos etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Tällä hetkellä minulla on käytössäni Argitalin puhdistustuotteet, jotka olisi tarkoitus esitellä teille joku päivä :) Epäilen gluteenilla edelleen oleva suuri vaikutus ihon kuntoon. Söin yksi päivä (puoliksi tarkoituksella) gluteenia sisältävää ruokaa. Vatsa oli kipeä kolme päivää ja ihoon tuntui nousevan kipeitä näppyjä.
      Ihossani on edelleen epäpuhtauksia, mutta luulen osan olevan seurausta pahasta tavastani: Koulussa pitkiä päiviä istuessa ja tietokoneella ollessa nojailen melkein aina käsiini, jolloin ne koskevat naamaa. Käsissä on todella paljon bakteereja, siksi yritän päästä tästä todella huonosta tavastani eroon parhaani mukaan :D
      Pääpiirteittäin iho on kuitenkin selkeästi rauhoittunut viime vuodesta, kun lopetin gluteeniviljojen syömisen :)

      Poista
    2. Ainiin ja vielä piti lisätä se, että meillä kotona syödään mahdollisimman puhdasta ruokaa. En ole enää pitkiin aikoihin syönyt valmisruokia tai paljon lisäaineita/sokeria sisältäviä tuotteita. Minulla menee keho (iho mukaan lukien) ihan sekaisin sokerista, olen huomannut sen jo todella monta kertaa. Jos on ihon kanssa ongelmia (tai vaikkei olisikaan) suosittelen ehdottomasti jättämään ''sokeripommit'' pois ruokavaliosta. Karkeille, limsoille ym löytyy niin monta parempaa ja ennen kaikkea terveellisempää herkkuvaihtoehtoa! :)

      Poista